Αρτοποιΐα Θ & Ι Κλαπάκη ΟΕ: Tα αυθεντικά «ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ» παξιμάδια που 65 χρόνια επιλέγετε

αρτοποιΐα-θ-ι-κλαπάκη-οε-tα-αυθεντικά-1071176

Στην οικογένεια Κλαπάκη, ζυμώνουν από προπάππο σε παππού, εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Από το 1955, όλη αυτή η πολύτιμη γνώση αιώνων, μεταφέρθηκε επίσημα στην αρτοποιία Θ & Ι Κλαπάκη ΟΕ δημιουργώντας τα περίφημα «Χανιώτικα» Παξιμάδια Κλαπάκη.

«Η αποδοχή του κόσμου, μας ώθησε στη δημιουργία και νέων προϊόντων αρτοποιίας, εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των αρτοποιημάτων μας. Παρόλη την εμπορική μας επιτυχία, επιμένουμε να κρατάμε τα προϊόντα μας χειροποίητα, χωρίς ίχνος συντηρητικών, τηρώντας με ευλάβεια τα οικογενειακά μυστικά των πατροπαράδοτων συνταγών, που έκαναν τα «Χανιώτικα» Παξιμάδια διάσημα για τη γεύση τους«, μας λένε οι ιδιοκτήτες, Θεόδωρος και Ιωάννης Κλαπακης.

Την ίδια γεύση μπορείτε, όπως και τότε, να απολαύσετε σήμερα στα προϊόντα Κλαπάκη και μαζί να μυηθείτε στις αρχές της διάσημης κρητικής διατροφής,που είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως για τη συμβολή της στη μακροζωία.

Εδώ και τριάντα χρόνια, η επιχείρηση δραστηριοποιείται στις εξαγωγές σε Αμερική,Ευρώπη, Αφρική και Αυστραλία και λειτουργεί σε ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις, υπό διαρκώς εξελισσόμενο εξοπλισμό και με 17 άτομα προσωπικό, στο Καμαράκι Σούδας.

Η παραγωγή και τυποποίηση των προϊόντων γίνεται υπό τις προϋποθέσεις της πιστοποίησης ΗACCP ISO 22000 : 2005, ενώ το κρητικό παξιμάδι της επιχείρησης έχει χαρακτηριστεί ως Κρητικό Παξιμάδι Π.Γ.Ε (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης)

Η ποιότητά μας, οι τιμές μας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μαζί με την αυθεντικότητα των προϊόντων, τη σταθερή ποιότητα και την αναλλοίωτη γεύση σε όλα μας τα είδη, είναι τα δυνατά μας σημεία, τονίζουν οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι προσβλέπουν σε διεύρυνση της εξωστρέφειας αλλά και επέκταση στην τοπική αγορα και υπεραγορά.

Διεύθυνση:  Καμαράκι Σούδας – Οδός Παπαναστασίου, Χανιά, Τηλέφωνο:  2821020535

Website:  https://www.xaniotika.com

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook