Αρση μέτρων: Ξεκίνησαν τα πλοία για Κρήτη – Με μάσκες, θερμομέτρηση, γάντια οι επιβάτες | Photos

αρση-μέτρων-ξεκίνησαν-τα-πλοία-για-κρή-1043538

Τα πρώτα πλοία για Κρήτη – μετά την άρση των μέτρων στις μετακινήσεις -αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά.

Οι υπεύθυνοι του πλοίου αλλά και οι επιβάτες τήρησαν τους κανόνες ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία περιελάμβαναν θερμομέτρηση, μάσκες, γάντια, αποστάσεις εντός του πλοίου κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες όλων των πλοίων υποχρεούνται να συμπληρώσουν και ειδικό ερωτηματολόγιο.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έκανε επιτόπια αυτοψία για να διαπιστώσει κατά πόσον εφαρμόζεται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

«Η κανονικότητα ξεκινάει σήμερα από την Κρήτη. Θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες και τα υπόλοιπα νησιά μας» δήλωσε το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος επισκέφθηκε διαδοχικά τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία «Kydon Palace» των Μινωϊκών Γραμμών και «Hellenic Spirit» της ΑΝΕΚ.

Ο υπουργός με την ευκαιρία της απελευθέρωσης των μετακινήσεων προς την Κρήτη μετά την άρση των περιορισμών επιθεώρησε τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται, ενώ συνομίλησε με επιβάτες και μέλη των πληρωμάτων των δύο πλοίων, προς τους οποίους και ευχήθηκε καλά ταξίδια και καλό καλοκαίρι.

Ο κ.Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι επιβάτες όσο και τα μέλη των πληρωμάτων επιδεικνύουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα και τους ευχαρίστησε για την υπομονή τους.

«Όλο αυτό το διάστημα όλοι τήρησαν με θρησκευτική ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα και αυτό είχε ως θετικό αντίκτυπο τα περισσότερα από τα νησιά μας να μην έχουν κανένα απολύτως κρούσμα.

Δείτε τις εικόνες από την αναχώρηση του πρώτου πλοίου για Κρήτη από τον Πειραιά

iefimerida.gr

One thought on “Αρση μέτρων: Ξεκίνησαν τα πλοία για Κρήτη – Με μάσκες, θερμομέτρηση, γάντια οι επιβάτες | Photos

  1. Hταν όλοι τους μια ‘ωραία» ατμόσφαιρααα…! Όλα όσα σε προδιαθέτουν για ένα ταξείδι αναψυχής (!!!)… Μεταξύ μας ούτε για Βιολογικό Πόλεμο τέτοια «προετοιμασία»!! Προφανώς το σχετικό βιντεάκι θα παίξει και στο εξωτερικό ως προς την πλήρη υποταγή μας σε όλες τις προσταγές του Κυβερνείου μας….μπάς και μας προτιμήσουν τα αλλοδαπά τουριστάκια !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook