Άρση απαγόρευσης για κολύμπι και ψάρεμα – Τι είπε ο Χαρδαλιάς | Video

άρση-απαγόρευσης-για-κολύμπι-και-ψάρε-721957

Στο ερασιτεχνικό ψάρεμα και στην κολύμβηση αναφέρθηκε σήμερα στην καθιερωμένη ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναλυτικά είπε:

Από την Τρίτη και τα μικρά σκάφη (έως 7 μέτρα)ερασιτεχνικής αλιείας μπορούν να αποπλέουν όπως επίσης και τα σκάφη έως 7 μέτρα για κολύμβηση των επιβαινόντων στην ανοιχτή θάλασσα.

Αυτό ανακοίνωσε σε σχέση με το ψάρεμα και το κολύμπι, προσθέτοντας ότι η κολύμβηση στις πισίνες των συγκροτημάτων των πολυκατοικιών δεν επιτρέπεται.

Για τις προϋποθέσεις αποσαφήνισε ότι:

ότι τα σκάφη δεν πρέπει να προσεγγίζουν κάποιο νησί της ίδιας ή άλλης περιφέρειας λιμενικού απόπλου, της μη παραμονής κατά τη διάρκεια της νύχτας και της τήρησης της απόστασης των δυο μέτρων μεταξύ των επιβαινόντων σε αυτά.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι fake news ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί όπως και για τους άνω των 65 ετών.

Tέλος σημείωσε ότι «η νέα φάση θα αξιολογείται καθημερινά και θα προχωράμε πάντα ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα. Ο ιός είναι εδώ, δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο».

One thought on “Άρση απαγόρευσης για κολύμπι και ψάρεμα – Τι είπε ο Χαρδαλιάς | Video

  1. Δηλαδή για.να κολυμπήσει ένας πολίτης πρέπει να διαθέτει και επτάμετρο σκάφος ούτως ώστε να ανοιχτεί και στα βαθειά να του επιτραπεί η κολύμβηση?? Εε τότε δεν θα «πάει»από κορωνοϊό αλλά απο τους καρχαρίες!!!! Θα μας πούνε και άλλα τόσο «έξυπνα»???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook