Αρρώστησες; Δούλεψε υπερωρίες για να μπορείς να λείψεις από την εργασία σου

«Τι γίνεται όμως όταν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας, του ίδιου ή της οικογένειάς του και του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο, η ΝΔ, όχι η Αριστερά, η ΝΔ του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν κατ’ επιθυμίαν, περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο», ρωτά ο Κ. Κυρανάκης.

Ως ευκαιρία για έναν εργαζόμενο που νοσεί, είτε ο ίδιος είτε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, να μπορεί να λείψει από την εργασία του, έχοντας πρώτα «γράψει» κάποιες υπερωρίες, βλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τις υπερωρίες, είπε από το βήμα της Βουλής: «Το μάζεμα των ελιών ενδεχομένως να μην το θεωρείτε σοβαρό, τι γίνεται όμως όταν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας, του ίδιου ή της οικογένειάς του και του δίνει επιτέλους το εργασιακό νομοσχέδιο, η ΝΔ, όχι η Αριστερά, η ΝΔ του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει κατ’ επιλογήν κατ’ επιθυμίαν, περισσότερο ένα χρονικό διάστημα και λιγότερο ένα άλλο. Τι γίνεται με αυτούς; Νοιαζόμαστε καθόλου γι’ αυτόυς;».

newpost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜεγάλη μείωση νεκρών – 791 κρούσματα στη χώρα σήμερα
Επόμενο άρθροΧανιά | Όλα έτοιμα για τον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης – Τι αλλάζει φέτος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚ-Σ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚ-Σ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚ-Σ . ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ