Αρπαγή Μαρκέλλας: «Μου έλεγε ότι θα είναι η καινούργια μου μαμά», κατέθεσε η 10χρονη

αρπαγή-μαρκέλλας-μου-έλεγε-ότι-θα-είν-1069484

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρκέλλα σχετικά με τις ώρες που πέρασε με την 33χρονη, η οποία έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται – μεταξύ άλλων – για την αρπαγή της.

Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η μικρή είπε – παρουσία παιδοψυχολόγου – πως η 33χρονη της έλεγε ότι θα είναι η νέα της μαμά.

«Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά. Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: «Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω». Μετά άρχισε να βρίζει και να λέει γ…. τη μάνα σου, είμαι πολύ χαζή που σε πήρα και θα αποκαλυφθώ».

Η μνήμη της 10χρονης, «όπλο» στα χέρια των αστυνομικών

Η παρατηρητικότητα της μικρής Μαρκέλλας είναι ένα σημαντικό ερευνητικό «όπλο» στα χέρια των αστυνομικών, που επιχειρούν να διαλευκάνουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Η 10χρονη μίλησε στις Αρχές και περιέγραψε με την παρουσία παιδοψυχολόγου όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε μαζί με την κατηγορούμενη.

Όπως μετέδωσε το STAR, η 10χρονη Μαρκέλλα παρά τον φόβο και την αγωνία της, είχε το κουράγιο να παρατηρεί την 33χρονη «κοκκινομάλλα». Έτσι, έδωσε στην αστυνομία λεπτομερή στοιχεία, που κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι η κατηγορούμενη είχε και συνεργούς.

Το κορίτσι θυμάται κάθε λεπτό από τη στιγμή που την πλησίασε η κατηγορούμενη έξω από το σχολείο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μικρή Μαρκέλλα είπε στους αστυνομικούς:

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο».

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σαν γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή.

Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε «τόσα πολλά λεφτά …;»» φέρεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση με έναν μαύρο άνδρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση.

Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Οι Aρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Πηγή: Cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook