Άρον – άρον αναχώρησε από τα Χανιά το γκρουπ των 23 Ιταλών τουριστών

άρον-άρον-αναχώρησε-από-τα-χανιά-το-γ-1010942

Αναχώρησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης οι 23 Ιταλοί που βρέθηκαν για δύο ημέρες στα Χανιά, προκαλώντας έστω και μικρή ανησυχία στην τοπική κοινωνία, εξαιτίας του κορονοϊού, που έχει γίνει η αιτία να τεθεί σε καραντίνα ολόκληρη η Ιταλία εδώ και λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που αποκάλυψε και την παρουσία τους χθες, με σχετικό ρεπορτάζ, το γκρουπ των Ιταλών έφθασε στα Χανιά την Δευτέρα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η επίσκεψη των 23 Ιταλών στα Χανιά, την δεδομένη χρονική περίοδο και με δεδομένη την κατάσταση στην χώρα τους, θορύβησε τις αρχές των Χανίων που ήρθαν σε επικοινωνία με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, χωρίς όμως να κρίνεται απαραίτητο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα, καθώς δεν είχαν διαπιστωθεί ενδείξεις ανησυχητικού χαρακτήρα.

Γεγονός πάντως είναι πως η αναχώρηση τους από τα Χανιά δεν ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά προφανώς επισπεύσθηκε, εξαιτίας της ανησυχίας που προκλήθηκε, καθώς η Ιταλία βρίσκεται σε καραντίνα και μέχρι και σήμερα θρηνεί εκατοντάδες θύματα εξαιτίας του κορονοϊού.

Μάλιστα ενδεχομένως να υπήρξαν και παράπονα από άλλους πελάτες, προς το ξενοδοχείο των Χανίων που δέχθηκε να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο γκρουπ.

Zarpanews.gr

6 thoughts on “Άρον – άρον αναχώρησε από τα Χανιά το γκρουπ των 23 Ιταλών τουριστών

  1. Σωστή κίνηση το στάδιο της εξάπλωσης ειναι ακομα σε σημειο που μπορουμε να το περιορίσουμε με ατομική και συλλογική ευθύνη και ας χάσουμε χρήμα τώρα στην αρχή γιατί με πανδημία θα έρθει ακραία φτώχεια!! Εκεί στο Μαιχ στα λιβάδια βλέπω πως λειτουργούν κανονικά αν δεν κάνω λάθος εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν είναι?? έχουν και φοιτητές από διάφορες χώρες!! μεγάλη ανευθυνότητα και κίνδυνος για το νησί. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε το πρόβλημα αν γίνει μεγάλο θα μας ξεπεράσει

  2. επιτέλους πρέπει να μάθουμε ολοι να είμαστε υπεύθυνοι…δεν πρέπει να θέσουμε την κοινότητα σε κίνδυνο για λιγα χρήματα.αν ξεσπάσει πανδημία τα πράγματα θα γίνουν πραγματικά άσχημα. Απορία το ΜΑΙΧ γιατί δεν κλείνει?? με τόσους ξένους φοιτητές είναι το λιγότερο ανεύθυνο να υπάρχει εκπαιδευτικό ίδρυμα υψηλού κίνδυνου στην πολη μας. Η κοινωνία μας βρίσκεται σε κίνδυνο πρέπει ολοι να συμβάλλουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook