Αρνήτρια του κορονοϊού «μπούκαρε» στο νοσοκομείο που ήταν η μητέρα της και χτύπησε νοσηλεύτρια

αρνήτρια-του-κορονοϊού-μπούκαρε-στ-1337980
Φωτογραφία αρχείου

Και ενώ οι υγειονομικοί δίνουν καθημερινά «μάχη» μέσα στα νοσοκομεία λόγω των πολύ δύσκολων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, άλλο ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Κόρη ασθενούς, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας, «μπούκαρε» και σε νοσοκομείο και ήρθε στα χέρια με μια νοσηλεύτρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έγινε γνωστό μετά από σχετική αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Για τα όσα έγιναν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συστάσεις προς την κόρη της ασθενούς.

Ειδικότερα, η γυναίκα – χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό – εισέβαλε στην καρδιολογική κλινική στο νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να τη σταματήσουν, εκείνη αντέδρασε έντονα και επιτέθηκε σε μία νοσηλεύτρια. Το περιστατικό έγινε ενώπιον δύο γιατρών και μίας νοσηλεύτριας και το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία.

Τελικά η αρνήτρια αποχώρησε με απειλές και φωνές όμως λίγες ώρες αργότερα, έστειλε απειλητικό μήνυμα στη νοσηλεύτρια, μέσω του Facebook. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και της έγινε σύσταση.

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, τονίζουν ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως συχνά συναντούν παρόμοιες συμπεριφορές στην εργασία τους.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook