Αρνητής κορονοϊού νόσησε, διασωληνώθηκε και τώρα απειλεί τους γιατρούς που τον έσωσαν με μηνύσεις

αρνητής-κορονοϊού-νόσησε-διασωληνώθ-1270382

Ασθενής, που πριν λίγες ημέρες νόσησε από κορονοϊό, μπήκε στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου του Ρίου, χειροτέρευσε επικίνδυνα, διασωληνώθηκε και τελικά σώθηκε χάρη στην αγωγή και τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου, αμφισβητεί πως έχει κορονοϊό σύμφωνα με το thebest.

Πρόκειται για έναν ασθενή, φανατικό αρνητή της ύπαρξης του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου, ο οποίος το πρώτο πράγμα που έκανε αφού αποσωληνώθηκε και ενώ ακόμα νοσηλεύεται, ήταν να στείλει σημείωμα στη γυναίκα του για να επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων που αρνούνται την covid-19 και να ζητήσει να του γίνει μοριακό τεστ από ανεξάρτητο εργαστήριο εκτός νοσοκομείου καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι δεν κόλλησε ποτέ.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο πνευμονολόγος και υπεύθυνος της Ά κλινικής covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Αργύρης Τζουβελέκης.

«Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ουσιαστικά υπήρξε συνδρομή δύο κλινικών, της ΜΕΘ και της κλινικής Covid-16, αντιμετωπίστηκε άρτια αλλά δυστυχώς δεν πίστεψε ποτέ και δεν πιστεύει την κρισιμότητα της κατάστασής ούτε, στον ίδιο τον ιό. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συναντάμε και μας γεμίζει με θλίψη και απαισιοδοξία».

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook