Αρνητική στον κορονοϊό η 17χρονη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Κρήτη

αρνητική-στον-κορονοϊό-η-17χρονη-που-μετ-1016949

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο αρνητική στον κορωνοϊό είναι τελικά η 17χρονη που μεταφέρθηκε ξημερώματα από την Λέρο στο Ηράκλειο με υψηλό πυρετό και αντιμετωπίστηκε κατευθείαν ως ύποπτο περιστατικό.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ωστόσο δεν είναι θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, κ. Τερζάκη, η γυναίκα έφθασε στο Ηράκλειο με πυρετό 39 °C και αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας όπου και νοσηλεύεται, αφού έχει αυξημένες ανάγκες οξυγόνου.

Από την γυναίκα πάρθηκε δείγμα που εστάλη στο εργαστήριο Ιολογίας του ΠΑΓΝΗ, με δεδομένο ότι από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε και αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το ekabkritis, το περιστατικό διακομίστηκε στο Βενιζελειο νοσοκομείο Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τηρώντας πιστά το πρωτόκολλο που προβλέπεται σε τέτοιες διαδικασίες και με συνοδεία Ιατρού για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Πριν φύγει από την Λέρο εστάλη δείγμα από την 17χρονη στο Παστέρ το οποίο και βγήκε αρνητικό ενω με την οικογένεια της κοπέλας, έχει ήδη έρθει σε επαφή και η Δοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Λένα Μπορμπουδάκη

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook