Αρναουτάκης για τον Ελευθέριο Βενιζέλο: «Υπόδειγμα προσφοράς υπέρ δημοσίου και εθνικού συμφέροντος»

αρναουτάκης-για-τον-ελευθέριο-βενιζέ-1652545

Στην πολυσήμαντη προσωπικότητα και στο έργο του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου αναφέρθηκε σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που συμμετείχε σήμερα και κατέθεσε στεφάνι στο ετήσιο καθιερωμένο μνημόσυνο στους τάφους των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου στο Ακρωτήρι Χανίων. Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο κ Αρναουτάκης, αναφέρει:

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου που διαμόρφωσε την πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Έχοντας αφήσει ανεξίτηλη σφραγίδα στην πορεία της χώρας, σε ορισμένες από τις πιο κρίσιμες και ταραγμένες περιόδους της,ο δυναμισμός, η ευστροφία και η δύναμη της πολιτικής του παρουσίας, λειτουργούν ως αφετηρία προβληματισμού για το παρόν και το μέλλον.

Σήμερα 87 χρόνια μετά το θάνατό του, η διαδρομή του Ελευθερίου Βενιζέλου αποτελεί υπόδειγμα προσφοράς υπέρ του δημοσίου και του εθνικού συμφέροντος.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος έθεσε τις βάσεις για το μέλλον της Ελλάδας. Με το κορυφαίο πολιτικό του ήθος και το εμβληματικό διεθνές κύρος του παραμένει στις χρυσές σελίδες της ελληνικής ιστορίας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook