Αρναουτάκης: «Δεν θα τρέξω στο Μαραθώνιο Κρήτης, φυλάω δυνάμεις για… άλλο μαραθώνιο!»

αρναουτάκης-δεν-θα-τρέξω-στο-μαραθών-848132

Από το κλειστό της Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης», όπου το Σάββατο παρακολούθησε τον τελικό φαίναλ φορ Κυπέλλου Ανδρών Βόλεϊ, στα Χανιά θα βρεθεί την Κυριακή ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός φιλοξενείται στην Κρήτη» δήλωσε αρχικά στο zarpanews.gr ο κ. Αρναουτάκης, που παρακολούθησε τη φετνή γιορτή του βόλεϊ και έδωσε εύσημα στην Ιεράπετρα για αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, με την Περιφέρεια να βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε μικρό η μεγάλο γεγονός.

Την Κυριακή ο κ. Αρναουτάκης θα βρεθεί στα Χανιά για το Μαραθώνιο Κρήτης, ένα άλλο σημαντικό αθλητικό γεγονός στον νησί, προκειμένου να ευχηθεί καλή επιτυχία στους δρομείς και να βραβεύσει τους νικητές. Ωστόσο, όπως συνέβη και πρόσφατα στο Ηράκλειο, δεν θα συμμετάσχει, καθώς φυλάει τις δυνάμεις τους για έναν άλλο σημαντικό… Μαραθώνιο της Κρήτης.

Όπως και στο Ηράκλειο δεν θα τρέξω γιατί… ας μην είμαστε λαϊκιστές! Από τη στιγμή που δεν έχω μπει σε μία διαδικασία προπόνησης, δεν θα τρέξω, αλλά πιστεύω πως η παρουσία μου εκεί θα είναι σημαντική για βοήθεια. Άλλωστε μπροστά μου έχω έναν άλλο μαραθώνιο, όπως είναι οι εκλογές! Για αυτό και εγώ πρέπει να κρατώ δυνάμεις μέχρι το τέλος του αγώνα που είναι στις 26 Μαϊου».

Αναφερόμενος τέλος στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Κρήτη ο κ. Αρναουτάκης τόνισε στο πως «τα τελευταία 5 χρόνια στο νησί έχουμε φιλοξενήσει πάρα πολλά και σπουδαία αθλητικά γεγονότα, που δεν θα το πίστευε κανείς. Εμείς σε όλα αυτά τα γεγονότα είμαστε δίπλα, όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά. Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι γίνονται πάρα πολλές αθλητικές υποδομές στο νησί μας, πάντα με τη στήριξη της Περιφέρειας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook