Άρης Σερβετάλης: Πρωταγωνιστεί στην ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

άρης-σερβετάλης-πρωταγωνιστεί-στην-τ-1132961

Την δική της αφίσα έχει πλέον η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος υποδύεται τον Άγιο Νεκτάριο στον «Άνθρωπο του Θεού». Αφορμή της είναι η επέτειος των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Η ταινία της Yelena Popovic αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2021 σε διανομή της Feelgood Entertainment και διακρίνεται από ένα σημαντικό καστ πρωταγωνιστών πλάι στον Άρη Σερβετάλη. Από την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και τον Γιάννη Στάνκογλου μέχρι τον Χολιγουντιανό σταρ Μίκι Ρουρκ.

Ο Άγιος Νεκτάριος, κατά κόσμον Αναστάσιος Κεφαλάς υπήρξε μια από πιο δημοφιλής μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία αντιμετώπισε πολλούς αντιπάλους κατά τη διάρκεια της ζωής της αλλά παρέμενε πάντα ταπεινός και σεμνός.Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Μουσική: Zbigniew Preisner

Παραγωγή: Simeon Entertainment, View Master Films

Παραγωγή – σε συνεργασία με: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Eurogroup Ltd

One thought on “Άρης Σερβετάλης: Πρωταγωνιστεί στην ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

  1. Ελπίζω στο σεναριο να εχει και τοτε που πετουσε πετρες σαν διακος στο αναθεμα του βενιζελου στου Γκυζη ,οπως και τα γεγονοτα τοτε που ηταν διευθυντης σε ενα παρθεναγωγειο ακι του κανανε μηνυση οι γονεις για παρενοχληση,σεξουαλικη φυσικα, των θυγατερων τους…
    Βεβαια κληθηκε ενας ιατροδικαστης και εξετασε ολα τα κοριστια οπου διεπιστωθει οτι ο παρθενικος υμενας δεν ειχε διαραγει…(Αθωος ο …κατηγορουμενος…)(Μα ολοι ξερουμε οτι …κτλ κτλ)(ΚΟλλητος με την Φρειδερικη γαρ…)
    Ο σεναριογραφος ας ερθει και στην Βιβλιοθηκη Χανιων να ψαξει το γραμμα που ειχε στειλει ο δικος μας Μητροπολιτης Νικηφορος Συτζανακης στην ιερα συνοδος μολις αγιοποιηθηκε και ειπε οτι εγω δεν Παραδεχομαι αυτον για αγιο που τον εκανε η Φρειδερικη κατα παραγγελια για να εχει και η Δεξια τον αγιο της,5 χρονια μετα που πεθανε μονο και μονο επειδη δεν ειχε λειωσει το πτωμα μετα απο 5 χρονια…(Μετα βεβαια εκανε την κολοτουμπα του κι αυτος αλλα αυτη ειναι η ιστορια του Συτζανη όχι του Νεχταρίου)
    Και παντε και στην Αιγινα να ρωτησετε,εγω πηγα,οταν ειχα παει εκδρομη,να σας δειξουν που και πως ,για να σας εξηγησουν το «κατα παραγγελιαν» θαυμα…
    Τι συμβαινει,συνασπιζονται παλι οι «Νεα Ζωη» κτλ γιατι τωρα που βγηκε αυτος που ψηφισανε δεν εχουνε με τι να φωναξουνε;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook