Στα γυρίσματα της «Μαρίας της άσχημης» υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μη τη δει κάποιος «όμορφη»

στα-γυρίσματα-της-μαρίας-της-άσχημης-1435734

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στη στήλη “Vintage Stories” του «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, «Μαρία η άσχημη».

«Η “Μαρία η άσχημη” βασίστηκε στη μεγάλη κολομβιανή επιτυχία του 1999. Από τον ρόλο της «Λίλιαν» θυμάμαι ότι γελούσα πολλές φορές διαβάζοντας τα επεισόδια. Θυμάμαι τη δυσκολία που είχε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή η κομμώτρια, γιατί μου είχε κάνει σγουρά τα μαλλιά και αυτό άρεσε», ανέφερε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη και πρόσθεσε: «Επειδή λοιπόν έπρεπε τα ρακόρ να είναι σωστά, είχε τύχει σε εάν γύρισμα να αλλάξω 4 φορές μαλλιά, από ίσια σε σγουρά και το αντίστροφο».

«Σε μια σκηνή με έκοβε το παπούτσι και τελικά η ενδυματολόγος, μου είπε ότι μου είχε δώσει γόβες με διαφορά 1,5 νούμερο μεταξύ τους», συμπλήρωσε, γελώντας η ηθοποιός.

Ο ρόλος της “Μαρίας” και το φινάλε της σειράς με την “μεταμόρφωσή” της

«Η παραγωγή της σειράς κρατούσε καλά κρυμμένο το πώς ήταν η «Μαρία» ως όμορφη. Στα εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μη τη δει κάποιος. Η μεταμόρφωση της «Μαρίας» κράτησε περίπου 1,5 με 2 ώρες. Το επεισόδιο της μεταμόρφωσης της «Μαρίας» είχε κάνει 45% τηλεθέαση», τόνισε.

Όσο για το φινάλε της σειράς, η Άριελ Κωνσταντινίδη επισήμανε ότι “είχε κάτι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει, καθώς έπαιξε εάν επεισόδιο πριν τις ειδήσεις και άλλα δυο αμέσως μετά τις ειδήσεις”.

Τέλος, η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε: «Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook