Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και πετυχημένη» – Τι είπε για τη μητέρα της

άριελ-κωνσταντινίδη-η-αλίκη-βουγιου-1694486

Η Άριελ Κωνσταντινίδη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη μητέρα της, τη μητρότητα και για τον κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί στο θεατρικό σανίδι.

Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο μου. Μεταμορφώθηκα μετά τον ερχομό των παιδιών, ο σύντροφος μου δεν με ακολούθησε», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η ηθοποιός.

Ακόμη, ανέφερε ότι δεν της λείπει ένας σύντροφος, καθώς βιώνει τον έρωτα με άλλο τρόπο, ενώ πάντα δέχεται φλερτ.

«Δεν φοβήθηκα την εγκυμοσύνη μετά τα 40, είμαι τολμηρή», αποκάλυψε.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε σε ένα από τα πρόσωπα που τη σημάδεψαν, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το μακρινό 1981 η μικρή Άριελ έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση στο πετυχημένο μιούζικαλ «Άννι», με την Εθνική Σταρ να την επιλέγει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Ο κόσμος με ταύτιζε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολύ τιμητικό. Για την Αλίκη ήμουν μία «μικρή Αλίκη». Πολλές φορές μου έλεγε «όχι» σε προτάσεις που είχα, αυτό με πίεζε πολύ», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός σαν μάνα με κόρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν είχα την δική μου ταυτότητα. Για την Αλίκη ήμουν «πάντα εκεί», στο τέλος είχα άρνηση να πάω στο νοσοκομείο. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι «τελειώνουν όλα» για την Αλίκη, ήμουν θυμωμένη», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η μητέρα της ζήλευε πολύ τη σχέση της με την Αλίκη.

«Και η μητέρα μου και η Αλίκη δεν με ήθελαν αυτόφωτη και επιτυχημένη, ήθελαν να έχουν τον τελευταίο λόγο», είπε.

«Με έκανε να κλαίω πάνω στη σκηνή».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, παραθέτοντας τη δική της εμπειρία.

«Συμπρωταγωνιστής μου με έκανε να κλαίω με τη συμπεριφορά του επάνω στη σκηνή. Συνάδελφοι μου με έβλεπαν να κλαίω και μου έλεγαν «έλα μωρέ, τι έγινε;». Αυτό που συνέβαινε επί σκηνής από συμπρωταγωνιστή μου ήταν παραβιαστικό και χυδαίο», κατέληξε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook