Αριάδνη Γερασιμίδου: Το τελευταίο «αντίο» στη δημοσιογράφο – Το συγκλονιστικό βίντεό της πριν πεθάνει

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου.

Η 39χρονη δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 μετά από γενναία μάχη τεσσάρων χρόνων με τον καρκίνο.

Χθες συγγενείς και φίλοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην Αριάδνη Γερασιμίδου στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους οικείους να κάνουν μια συγκεκριμένη ανάρτηση στα social media της στην οποία η ίδια έγραψε: «Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Δείτε πλάνα από την κηδεία της Αριάδνης Γερασιμίδου:

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ