Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 48χρονος που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

αργυρούπολη-παραδόθηκε-ο-48χρονος-που-ξ-1358876

Παραδόθηκε ο 46χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον δράστη ως τώρα ήταν πως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου. Ωστόσο, η παράδοσή του αναμενόταν από τις Αρχές ως ενδεχόμενο καθώς γνώριζε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει.

H γυναίκα μετά το σοκαριστικό συμβάν που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα του 46χρονου στην Αργυρούπολη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Γείτονας του ζευγαριού άκουσε σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και κάλεσε την αστυνομία. «Την άκουσαν να φωνάζει και για αυτό πήραν την αστυνομία. Όταν ήρθε, αυτός είχε φύγει», είπε χαρακτηριστικά ένας γείτονας στο iefimerida.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook