Αργυρός: Τραγουδά για ανάπηρο κοριτσάκι σε συναυλία του

αργυρός-τραγουδά-για-ανάπηρο-κοριτσά-1474079

Ένα υπέροχο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των Social Media, το οποίο δείχνει τον Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδά σε ένα μικρό κοριτσάκι το κομμάτι «Όσα νιώθω για σένα».

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του αγαπημένου τραγουδιστή στην Πάτρα, όταν την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα στο κοινό.

Αμέσως την κάλεσε να έρθει μαζί του στη σκηνή και της τραγούδησε ολόκληρο το το «Όσα νιώθω για σένα». Μάλιστα, όπως φαίνεται το κοριτσάκι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρέθηκε τόσο κοντά στον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Το βίντεο αυτό είναι μια απάντηση σε όλα όσα συνέβησαν στη βραδιά των MAD VMA, όταν ο Light και ο Snik ενεπλάκην σε καυγά.

«Υποκλίνομαι»

«Argiros Konstantinos, για τη χαρά και μόνο που πρόσφερες απλόχερα σε αυτό το παιδί, πραγματικά υποκλίνομαι! Το πιο όμορφο βίντεο που παρακολούθησα τον τελευταίο καιρό!

Σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας 2 υποτιθέμενοι καλλιτέχνες (?), δύο υποτιθέμενοι τραγουδιστές (?),δύο υποτίθεται άνθρωποι(?) ,δύο απολύτως ΤΙΠΟΤΑ πλακώνονται στο ξύλο! Ας τους αφανίσουμε από προσώπου «μουσικής γης» και ας κρατήσουμε μονάχα τα συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης που μας δημιουργεί το συγκεκριμένο βίντεο!» αναφέρει ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο

@kuriakopoulou.kuriaki_♬ πρωτότυπος ήχος – •k-u-r-I-a-k-I •

in.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook