Άργησαν… αλλά τα βρήκαν – Παπαδογιάννης και Κόπασης στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

άργησαν-αλλά-τα-βρήκαν-παπαδογιάνν-994553

Η κυβέρνηση άφησε να περάσουν επτά ολόκληροι μήνες, για να ορίσει τη νέα διοίκηση του οργανισμού, αφού τελικά φαίνεται πως «τα βρήκαν» οι τοπικοί βουλευτές…

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. με πρόεδρο τον Λευτέρη Κοπάση νυν Περιφερειακό Σύμβουλο, και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Άρη Παπαδογιάννη Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων και επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση για τα Χανιά».

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, νέα τακτικά μέλη του ΟΑΚ Α.Ε. είναι η Χαρά Τριαματάκη και οι Γιάννης Στριλιγκάς, Αντώνης Κουμπενάκης, Ντίνος Κατσιδονιωτάκης, Θοδωρής Νίνος.

Τα αναπληρωματικά μέλη των προαναφερομένων είναι αντίστοιχα οι: Γιώργος Πετράκης, Νίκος Βασιλάκης, Στέλιος Σπυριδάκης, Νικόλαος Κρεβατσούλης, Ελένη Τιμοθεάτου.

Προφανώς και η διεκδίκηση από τους βουλευτές του νομού, για λογαριασμό «των εκλεκτών» τους, των θέσεων κλειδιά στον συγκεκριμένο οργανισμό, που αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης για ολόκληρο το νησί, ήταν σκληρή και κράτησε επτά ολόκληρους μήνες.

Χαμένος φυσικά από όλη αυτή την ιστορία, ο οργανισμός, η Κρήτη, και η ανάπτυξη «στην ποδιά» της οποίας… σφάζονται «παλικάρια».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Άργησαν… αλλά τα βρήκαν – Παπαδογιάννης και Κόπασης στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook