Αρχίζουν και υιοθετούνται τα μέτρα στα Χανιά – Λιγότερα τα πρόστιμα για μάσκες, πρώτη μέρα παραβάσεων στο Ηράκλειο

αρχίζουν-και-υιοθετούνται-τα-μέτρα-στ-1094725

Σταδιακή μείωση στα πρόστιμα που βεβαιώνουν οι αστυνομικές αρχές στους πολίτες, αρχίζει και εμφανίζει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, κάτι που φανερώνει ότι οι Χανιώτες στο σύνολό τους ακολουθούν τα μέτρα.

Χτες, ήταν η πρώτη μέρα που τέθηκαν σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα και στο Ηράκλειο και ήδη οι πρώτες παραβάσεις για τη χρήση μάσκας απανταχού, άρχισαν να κόβονται σε πολίτες.

Συγκεκριμένα, για χτες Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκαν συνολικά 32 παραβάσεις σε όλο το νησί, για χρήση μάσκας όπου επιβάλλεται. Στα Χανιά βεβαιώθηκαν συνολικά 14 παραβάσεις για χρήση μάσκας με ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ έκαστο), ενώ στο Ηράκλειο οι παραβάσεις ήταν 11.

Σε Ρέθυμνο και Λασίθι, όπου δεν ισχύουν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε εργασιακούς χώρους. Πιο συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο κόπηκαν 4 πρόστιμα σε εργαζομένους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο Λασίθι, 3 πρόστιμα σε πελάτες επιχειρήσεων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Αρχίζουν και υιοθετούνται τα μέτρα στα Χανιά – Λιγότερα τα πρόστιμα για μάσκες, πρώτη μέρα παραβάσεων στο Ηράκλειο

  1. Φαντάζομαι οι έλεγχοι από το λιμάνι δεν περνάνε καθόλου. Είμαι γενναιόδωρος αν πω ότι 3 στους 10, τουρίστες κυρίως φορούσαν μάσκα. Μάλιστα πέρασαν κάποια στιγμή 2 του λιμενικού πεζοί και δεν έδιναν σημασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook