Άρχισαν τα… «αντάρτικα» στα Χανιά: Με τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ έκλεισαν τα μαγαζιά | Video

άρχισαν-τα-αντάρτικα-στα-χανιά-με-τ-1090192

Συνεχίζουν να εκπλήσσουν με την… ευρηματικότητά τους τα Χανιά, σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης.

Μετά τα σκηνικά με τα υπαίθρια γλέντια και τους χορούς στους δρόμους (δες ΕΔΩ), οι Χανιώτες καταστηματάρχες συνεχίζουν να στέλνουν τα… μηνύματά τους στους άρχοντες.

Το βράδυ της Παρασκευής, παραμονής του Δεκαπενταύγουστου μάλιστα, οι δρόμοι περιμετρικά από την πλατεία της Σπλάντζιας, πλημμύρισαν με τους ήχους του πασίγνωστου τραγουδιού του Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα ήλιε». Τραγούδι που ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο, με τις ένδοξες εποχές του -άλλοτε κραταιού- ΠΑΣΟΚ.

Πολλά τα μηνύματα και προς πολλές κατευθύνσεις μάλλον…

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το Viral Press:

zarpanews.gr

9 thoughts on “Άρχισαν τα… «αντάρτικα» στα Χανιά: Με τον «Ήλιο» του ΠΑΣΟΚ έκλεισαν τα μαγαζιά | Video

  1. Δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείται σύμβολα της εποχής που έμαθε τους Έλληνες τι είναι επιδότηση, παρανομία, αφθέρετα, πιστολίδι, ΡΟΥΣΦΕΤΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ…Ωραία…Ξένιαστα χρόνια…Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι ποιός τρέλανε τους Έλληνες

  2. «Φίλε» Κοβιτάκο δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά μας λες τα μισά… Εγώ έχοντας πραγματική διάθεση διαλόγου θα σου πω πολύ απλά ότι μια ματιά σε παλαιότερες Ελληνικές ταινίες θα σου δείξει πως αυτά που σωστά έγραψες υπήρχαν πάντα. Ο Μαυρογιαλούρος ή ο Καλοχαιρέτας δεν ήταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ… Απλά ερχόμενος στις μέρες μας ήταν πραγματικά πολλά τα λεφτά μόνο που φαγώθηκαν από κοινού (ειδικά οι επιδοτήσεις στην επαρχία αφορούσαν όλο τον κόσμο). Και κάτι άλλο επίκαιρο… Επί ΠΑΣΟΚ (το κανονικό του Ανδρέα) οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό που έκαναν στα Ίμια ή που κάνουν σήμερα… Εκτός και αν αυτά δεν μας απασχολούν ή λέω ψέμματα.

  3. Εντάξει παιδιά χαλαρώστε….Επειδή τυχαίνει να συχνάζω στη συγκεκριμένο καφετέρια/μπαρ, να ξέρετε οτι τα παιδιά απλά κοροιδεύουν, τρολλάρουν – τίποτε άλλο! Οπότε μη χαίρεστε οι οπαδοί του παλαιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου οτι νοσταλγήσαμε αυτές τις μέρες της μεγάλης φαγοποσίας, αλλά ούτε κι εσείς οι Νεοδημοκράτες να ξεσπαθώνετε γιατί τα ζούμε στο πετσί μας τα χάλια της νεοφιλελέ και φιλοφασιστέ κυβέρνησης σας…Όταν θα καταλάβετε οτι όλοι είναι τα ίδια σκ@%$, τότε μόνο θα προκόψει αυτή η χώρα…μέχρι τότε καληνύχτα Κεμάλ…..Με τις υγείες μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook