Άρχισαν οι ανακοινώσεις των νέων Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Χανίων

άρχισαν-οι-ανακοινώσεις-των-νέων-αντι-1280962

Με τις ανανεώσεις της θητείας των Τάσου Αλόγλου, Ελένης Ζερβουδάκη και Μιχάλη Τσουπάκη, ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις του Δημάρχου Χανίων για τους αντιδημάρχους της επόμενης περιόδου, δηλαδή από σήμερα μέχρι τη λήξη της θητείας της δημοτικής Αρχής:

Ειδικότερα με βάση την απόφαση του δημάρχου Χανίων:

• Στον Αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Χανίων “Για τα Χανιά” Aλόγλου Αναστάσιο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες: Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, β. Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής , γ. Την υπογραφή όλων των εγγράφων και συμβάσεων που εκδίδονται στο πλαίσιο των παραπάνω καθ’ ύλην ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων καθώς και των λοιπών οικονομικών συμβάσεων που συνάπτει ο Δήμος Χανίων, πλην όσων εκδίδονται στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων οι οποίες δεν του έχουν ανατεθεί από τον Δήμαρχο Χανίων , δ. Την Προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής, ε. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Θερίσου.

• Στην Αντιδήμαρχο και δημοτική σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Χανίων “Για τα Χανιά” Ζερβουδάκη Ελένη, στην οποία παρέχεται αντιμισθία, τις παρακάτω καθ΄ ύλην αρμοδιότητες: α. Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας. β. Το συντονισμό και παρακολούθηση όλων των δράσεων εθελοντισμού που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.γ. Την εκπροσώπηση του Δήμου στο Δ.Σ. του Κ.Η.Φ.Α.Π. «Η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ». δ. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας.

ε. Την υπογραφή όλων των εγγράφων πλην των οικονομικών συμβάσεων που εκδίδονται στο πλαίσιο των παραπάνω καθ’ ύλην ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων.

• Στον Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Χανίων “Για τα Χανιά” Τσουπάκη Μιχαήλ, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, τις παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιότητες: α. Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών και των Τμημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας. β. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Σούδας. γ. Την υπογραφή όλων των εγγράφων πλην οικονομικών συμβάσεων που εκδίδονται στο πλαίσιο των παραπάνω καθ’ ύλην ανατιθέμενων αρμοδιοτήτων.

Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook