Αρχίσαμε… Πρώτο κρούσμα στην Κρήτη από τον εισερχόμενο τουρισμό

αρχίσαμε-πρώτο-κρούσμα-στην-κρήτη-απ-1069444

Το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα κορονοϊού μετά το άνοιγμα των αεροδρομίων καταγράφεται στην Κρήτη, δύο 24ωρα μετά την εκκίνηση των διεθνών πτήσεων.

Πρόκειται για τουρίστρια από τη Ρουμανία για τον εντοπισμό της οποίας χρειάστηκε και η συνδρομή της Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε δηλώσει λάθος στοιχεία διαμονής, καθώς το ξενοδοχείο που υποτίθεται ότι θα διέμενε, στη Χερσόνησο, προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει να λειτουργεί.

Το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υπεβλήθη με την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αποδείχτηκε θετικό και από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού της συγκεκριμένης γυναίκας.

Τελικά βρέθηκε σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου όπου και διαμένει προσωρινά σε περιορισμό και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί απόφαση αν θα μεταφερθεί σε κάποιο από τα ξενοδοχεία καραντίνας του Ηρακλείου, τα οποία βρίσκονται επίσης στην περιοχή της Χερσονήσου.

efsyn.gr

4 thoughts on “Αρχίσαμε… Πρώτο κρούσμα στην Κρήτη από τον εισερχόμενο τουρισμό

  1. Αν κατάλαβα καλά , έρχονται επισκέπτες , γίνεται έλεγχος όταν φθάσουν στην χώρα μας , και εάν είναι θετικοί ψάχνουμε να δούμε που θα τους βρούμε !
    Στραβά αρμενίζουμε <>!

  2. Σταματηστε την τρομοκρατια γαιτι θα παιθανουμε απο την πεινα . Η ελλαα δεν παραγει τιποτα … ο τουρισμος ειναι η μονη μας ελπιδα

    1. Σωστά τα γράφεις ! Η ελλαα δεν παραγει τιποτα ..
      Η Έλλάδα όμως παρήγαγε , παράγει και θα παράγει επιστήμες και πολιτισμό .
      Σου εύχομαι να την γνωρίσεις .
      Ποτέ δεν είναι αργά !

  3. Ακόμα μπορεί να μην έσκασε τουρίστας τουλάχιστον εμφανώς..μας έσκασε όμως κρούσμα κορωνοϊού μέσω…τουρίστα! Οι οιωνοί δεν φαίνονται καθόλου μα καθόλου καλοί …με το Μητσοτακέϊκο σε όλες τις θέσεις ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook