ΑΠΘ: Στα «κεραμίδια» οι φοιτητές – Ούτε μια ανακοίνωση από την Κεραμέως

απθ-στα-κεραμίδια-οι-φοιτητές-ούτε-1546677

Ούτε μία συγγνώμη, ούτε ένα «περαστικά» από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως στον 19χρονο φοιτητή του ΑΠΘ, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από ύψος δύο μέτρων καθώς δεν υπήρχε καρέκλα για να καθίσει (δείτε ΕΔΩ).

Καμία, λοιπόν, ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από την υπουργό και ας νοσηλεύεται ο φοιτητής στο νοσοκομείο με κατάγματα και ας είναι τρομοκρατημένοι οι φοιτητές του ΑΠΘ.

Η μοναδική αναφορά στο περιστατικό από το υπ. Παιδείας έρχεται ένα 24ωρο μετά (!) από τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελο Συρίγο, ο οποίος αρκέστηκε να πει πως είναι γεγονός ότι τα κεντρικά πανεπιστήμια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη έχουν ως χρόνιο πρόβλημα την έλλειψη αιθουσών.

Η δήλωση του έρχεται στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή του πρύτανη του ΑΠΘ, κ. Νίκο Παπαϊωάννου, ο οποίος ανέφερε πως «όσοι έχουμε υπάρξει φοιτητές έχουμε βρεθεί στη θέση αυτού του παιδιού» και πως η έλλειψη θέσεων στις αίθουσες του πανεπιστημίου είναι γνωστή εδώ και χρόνια.

Πρόβλημα που απέδωσε στην υποστελέχωση του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού. Και γνώριζε, δηλαδή, και δεν έκανε τίποτα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook