Αποσύρεται από την υποκριτική ο Bruce Willis – Διαγνώστηκε με αφασία

αποσύρεται-από-την-υποκριτική-ο-bruce-willis-δι-1410523

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Bruce Willis αποχωρεί από την υποκριτική, καθώς διαγνώστηκε με αφασία, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Με ανάρτησή της στο instagram η οικογένεια του 67χρονου σταρ ανακοίνωσε: «Προς τους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θα θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και έχει πρόσφατα διαγνωστεί με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και έπειτα από πολλή περίσκεψη ο Bruce αποσύρεται από την υποκριτική που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν», προστίθεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, αφασία είναι μια κατάσταση που στερεί στον ασθενή την ικανότητα επικοινωνίας. Μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά του να μιλάτε, να γράφει και να κατανοεί τόσο τα γραπτά κείμενα όσο και την προφορική επικοινωνία. Η πάθηση “συνήθως εμφανίζεται ξαφνικά έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο ή έναν τραυματισμό στο κεφάλι. Αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί σταδιακά από έναν βραδέως αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο ή μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική, μόνιμη βλάβη (εκφυλιστική)”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook