Απόστολος Βουλγαράκης: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά – Στηρίζω Αρναουτάκη, δεν συμφωνώ στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

απόστολος-βουλγαράκης-φεύγω-με-το-κεφ-841430

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Δημήτρη Παππά στον SUPER FM 89.6 σήμερα το πρωί, ο Aντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης. «Εκτιμώ ότι οι πολίτες έχουν αναγνωρίσει την προσπάθειά μου, την δουλειά μου αλλά και το γεγονός ότι δεν άφησα ούτε ένα χωριό ή μία περιοχή να μην είμαι μέσα στο πρόβλημά τους και να μην προσπαθώ να το λύσω με όσες οικονομικές δυνάμεις είχα. Αυτό αναγνωρίζεται και το γνωρίζω καλά»

Ο κ. Βουλγαράκης πάντως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια διαφορετική εξέλιξη, καθώς στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, τονίζοντας πάντως πως την δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια, θα την στηρίξει κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, επισημαίνοντας όμως με νόημα, ότι αν είναι ξανά υποψήφιος θα εκλεγεί.

Σημείωσε δε, πως η τελευταία κίνηση του Σταύρου Αρναουτάκη για την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα Χανιά, ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας του Φεβρουαρίου, ο κ. Βουλγαράκης είπε πως πρέπει να γίνεται ιεράρχηση των ζημιών διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποτελεσματικότητα.

Τόνισε πως έχει γίνει προσπάθεια, προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένα χωριό που να μην έχει επικοινωνία.

Πρέπει όμως, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων να καταλάβει ο κόσμος, πως ο νομός θα αργήσει να επανέλθει στην πρότερη του κατάσταση.

Για την κατασκευή του περάσματος στον Αλικιανό ο κ. Βουλγαράκης τόνισε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την αντιδικία, ενώ ανέφερε πως η λύση που δόθηκε έχει να κάνει τις συνδέσεις που έγιναν σε διαφορετικά σημεία του οδικού δικτύου.

Για τις παρεμβάσεις που έγιναν στην γέφυρα του Κερίτη, είπε πως «προσπαθήσαμε να στηρίξουμε την θεμελίωση, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε».

Τέλος ξεκαθάρισε πως η Αντιπεριφέρεια δεν έχει καμία ευθύνη σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις στην Εθνική οδό, ενώ τα έργα έχουν αναληφθεί από το Υπουργείο υποδομών.

Για το επαρχιακό οδικό δίκτυο είπε πως τα έργα τα έχει αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης.

Zarpanews.gr

8 thoughts on “Απόστολος Βουλγαράκης: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά – Στηρίζω Αρναουτάκη, δεν συμφωνώ στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

  1. Αποστόλη αδερφέ μου…. δυο γεφύρια γκρεμισέ μου…
    Αντώνη, ελπίζω να ξέρεις καλό κολύμπι γιατί τα σάλια από το γλύψιμο θα είναι πολλά.

  2. ΣΤΟ ΚΑΛΟ Η’ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΛΟ. ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

  3. Χαχαχα κοπελια μην φανατιζεστε….θα με θυμηθειτε θα παιξει συνεργασία Αρναουτακη-Μαρκογιαννακη….κ ουλοι θα είναι μια γροθια ΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΣΥΡΙΖΙΛΑ ΝΔΟΥΛΑ….οποτε μην ανεβαζετε θερμοκρασία….άπλά σκεφτειτε ηντα θα ψηφισετε…..γιανα μην φάτε την πατατα σας….

  4. Θα υποστηρίξει λέει τη δουλειά που έγινε; Τι έγινε ακριβώς δε μας λέει….
    Πλήρως αποτυχημένη θητεία για τους Χανιώτες.ωφελιμη για τον ίδιο.
    Αλλιώς που θα τον ξέραμε και από τι….

  5. Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΙΤΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΚΑΙ 2.000 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ…
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΜΠΕΤΗ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΞ….

  6. Κοπελια μην φανατιζεστε…..μην πατάτε την μπανανοφλουδα της πολωσης….μην σας κακοφανεί μια συνεργασία Αρναουτακη-Μαρκογιαννακη…..οποτε τότε να σας δω τι θα λετε…..χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook