Απόστολος Παπαστάμος: «Όνειρο οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

απόστολος-παπαστάμος-όνειρο-οι-ολυμ-888995

Στο όνειρο, κάθε αθλητή, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στάθηκε στις δηλώσεις του ο 18χρονος Χανιώτης δις πρωταθλητής Ευρώπης, Απόστολος Παπαστάμος, λίγη ώρα μετά το… ρεσιτάλ κολύμβησης που έδωσε στο Καζάν, με τα δύο χρυσά του μετάλλια και τα ισάριθμα πανελλήνια ρεκόρ.

Χάρη σε αυτές τις ιστορικές του διακρίσεις ο κολυμβητής του ΝΟ Χανίων είδε το δικό του ολυμπιακό όνειρο να «παίρνει σάρκα και οστά», πιάνοντας παράλληλα με την επίδοση στα 400μ μικτή ομαδική (4:15:18) τα όρια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή μου επίδοσή, κλείνοντας τους αγώνες με τον καλύτερο τρόπο» τόνισε αρχικά κατενθουσιασμένος ο το καμάρι του χανιώτικου αθλητισμού και συνέχισε:

«Μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός, είχαμε δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτό και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν στο πλάι μας σε αυτή τη διαδρομή και να συγχαρώ όλα τα παιδιά της αποστολής, καθώς ήταν η καλύτερη των τελευταίων ετών», δήλωσε ο κορυφαίος εκπρόσωπος των Χανίων στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Καζάν, Αλέκος Παπαστάμος, που αναμένεται με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή τη Δευτέρα (8/7) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 12.15, με πτήση της εταιρίας Aeroflot από τη Μόσχα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook