Απόστολος Γκλέτσος: “Παραμένω ενεργός ερωτικά, ζητάω covid test πριν κάνω σεξ” I Video

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τα τηλεοπτικά σχέδιά του, την προσωπική ζωή του, μα μέτρα προφύλαξης που παίρνει και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την εποχή που ήταν συμφοιτητές με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον συμφοιτητή και συνάδελφό του Κρατερό Κατσούλη, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε την μεταγραφή των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου στο Mega.

Ο ηθοποιός, ο οποίος παίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στις «8 Λέξεις», την τηλεοπτική σειρά που υπογράφει η τριάδα και θα προβάλλεται ως και τον Ιούνιο στον Σκάι, δήλωσε άγνοια για τις σχετικές εξελίξεις και αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συμμετάσχει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινήσει του χρόνου.

«Θα γίνουν πολλές σειρές» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο πολύπαθος κλάδος των ηθοποιών θα βρει δουλειά και ανακούφιση από τα προβλήματα που συσσώρευσε το τελευταίο διάστημα στους εργαζόμενους στον καλλιτεχνικό χώρο. «Θα είναι δεύτερος ή τρίτος ρόλος» εξήγησε ο πρωταγωνιστής, ο οποίος δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια, μετά από την επιστροφή στην τηλεοπτική αρένα, κάνει υποστηρικτικούς ρόλους, γι’ αυτό και δεν πιστεύει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να κουράσει τον κόσμο.

Μιλώντας για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Covid στην καθημερινότητά μας, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει μόνιμη σχέση αλλά παραμένει ενεργός ερωτικά, είπε ότι ζητάει covid test πριν από το σεξ, κατά προτίμηση μοριακό.

Τέλος, θυμήθηκε την εποχή που μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη τους ανατέθηκε στην σχολή να παίξουν ένα κομμάτι από τον «Ιούλιο Καίσαρα» του Σαίξπηρ. «Πήραμε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης» θυμήθηκε για το περιστατικό, για το οποίο ανέλαβε την ευθύνη, μιας και, όπως είπε, δεν ήταν ιδιαίτερα επιμελής και για να κάνουν πρόβα αναγκάζονταν ακόμα και ο πατέρας του Κρατερού να τον πάει τηλέφωνο.

Ακούστε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στη «Φωλιά των Κου Κου»:

Πηγή: ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ