Απόστολος Γκλέτσος: Ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη – Ζητάω συγγνώμη | Video

απόστολος-γκλέτσος-ενδεχομένως-κάπο-1174017

Στο επίκεντρο της εκπομπής Tik Talk βρέθηκε η σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Μεταξύ των καλεσμένων που κλήθηκαν να μιλήσουν για το σοβαρό αυτό θέμα ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μάλιστα, που μοιράστηκε και μία στιγμή όπου χρειάστηκε να παρέμβει για να προστατέψει μία συνάδελφό του, ανέφερε και δύο προσωπικές περιπτώσεις κατά τις οποίες, όπως είπε, εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη που του έδινε ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, πράγμα που τον έφερε «στα όρια του θύτη»:

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη. Και να ήμουν κι εγώ θύτης. Χωρίς να το καταλάβω ενδεχομένως ή έκανα ότι δεν το κατάλαβα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει το βράδυ θα βγούμε, αυτή φοβούμενη μήπως χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας και να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί είναι εκμετάλλευση καθαρά. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι έχει συμβεί» αποκάλυψε για να προσθέσει αλλά και να απολογηθεί:

«Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Το σκέφτηκα τώρα. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος. Τώρα που το σκέφτομαι, σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα αυτό το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερος και δεν μου αρέσει και καθόλου. Ζητάω συγγνώμη. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου από τότε. Δεν μου είπε κανείς κάτι. Αλλά τώρα το σκέφτομαι και λέω ότι αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι. Κάποιες δύο ψυχές να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν».

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook