Αποστολάκης σε Παππά: Σε συγχαίρω για τα επιτεύγματά σου, σε στηρίζω με σθένος

αποστολάκης-σε-παππά-σε-συγχαίρω-για-τ-831952

Τα συγχαρητήρια του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, δέχθηκε ο Νίκος Παππάς για το έργο του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κατά την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των δύο υπουργείων για την αξιοποίηση διαστημικών εφαρμογών από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Ευ. Αποστολάκης, ως πρώην στρατιωτικός, τα είπε… τσεκουράτα. Επαίνεσε τόσο το έργο που γίνεται για τη στήριξη της καινοτομίας και τη διάχυση των νέων τεχνολογιών όσο και για τη δραστηριοποίηση της Ελλάδας στο διάστημα, μια επιλογή που προστατεύει (και) τα εθνικά συμφέροντα έναντι τρίτων.

«Η πρόσφατη εκτόξευση του τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου Hellas Sat 4 δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα να έχει ισχυρή θέση στο διεθνή διαστημικό χάρτη παρέχοντας δορυφορικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπου απαιτηθεί.

Παράλληλα, θα παρέχει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αυτάρκεια καθώς και απολύτως αξιόπιστες δορυφορικές επικοινωνίες αναβαθμίζοντας αισθητά τις δυνατότητές μας στο πεδίο αυτό», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συμπληρώνοντας: «Αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι η χρήση του διαστήματος είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την Εθνική Άμυνα αλλά και για την ίδια τη χώρα, καθώς μας αποφέρει σημαντικά στρατηγικά πλεονεκτήματα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στηρίζουμε με σθένος την εθνική αυτή προσπάθεια. Μια προσπάθεια που καταβάλλεται από το υπουργείο σας».

Τα καλά λόγια δεν τελείωσαν, όμως, εκεί. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε: «Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για όλα τα επιτεύγματά σας. Στην προσπάθειά σας, θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σας, σε κάθε σας βήμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook