Αποσωληνώθηκε 55χρονη που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ της Κρήτης

Μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη καταγράφηκε στο πεδίο της πανδημίας Covid-19 στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η 55χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού, αποσωληνώθηκε και παρουσιάζει θετική εξέλιξη η πορεία της υγείας της.

Η εξέλιξη αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για τους ανθρώπους της δημόσιας υγείας στην Κρήτη

Η γυναίκα που εργαζόταν στο παρελθόν στο νοσοκομείο δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ήταν η πρώτη που εισήχθη στην κλινική Covid του Νοσοκομείου στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Όπως αναφέρει η “Ανατολή” η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε λίγο μετά την εισαγωγή της με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η εισαγωγή και η διασωλήνωσή της στη ΜΕΘ Covid 19.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για κρίσιμη κατάσταση που δύσκολα θα μπορούσε να αναταχθεί, ωστόσο η εξέλιξη αποτελεί την πιο ευχάριστη είδηση για τους ανθρώπους της δημόσιας υγείας στην Κρήτη.

Είναι άλλωστε το πρώτο περιστατικό στις ΜΕΘ του νησιού – κατά τη δεύτερη φάση της πανδημίας Covid 19 – που αποσωληνώνεται και εκτιμάται πως σύντομα θα μπορεί να επιστρέψει στην κλινική και στη συνέχεια να πάρει εξιτήριο έχοντας νικήσει τον ιό.

Η εξέλιξη αυτή γεμίζει ικανοποίηση τόσο τον Διευθυντή της ΜΕΘ Μασούντ Χάνι που δίνει τη μάχη με ακόμα τρία περιστατικά διασωληνωμένων στη ΜΕΘ ενός μικρού νοσοκομείου, όσο και στους ανθρώπους που έχουν διαχειριστεί με σωστό σχεδιασμό την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ