Απορρίφθηκε η έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς – Απελαύνεται από την Αυστραλία

απορρίφθηκε-η-έφεση-του-νόβακ-τζόκοβι-1355028

«Τίτλοι τέλους» έπεσαν στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, με το δικαστήριο να ανακοινώνει την απόφασή του στην έφεση του Σέρβου για την ακύρωση της βίζας του.

Ο ανώτατος δικαστής Τζέιμς Άλσοπ ανακοίνωσε την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου να απορρίψει την έφεση του Σέρβου. Η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε περίπου έξι ώρες και οι δύο πλευρές παρουσίασαν τις απόψεις τους στους δικαστές, οι οποίοι πήραν ομόφωνα την απόφαση.

Πιο αναλυτικά, ο Άλσοπ έκανε γνωστό πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άσκησε έφεση για την απόφαση που είχε λάβει ο υπουργός Μετανάστευσης για την απέλασή του, αλλά κατέθεσε αίτηση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για να ελέγξει τη νομιμότητα της απόφασης. Το δικαστήριο θα καταθέσει τους λόγους για την απόρριψη της υπόθεσης του Τζόκοβιτς σε εύθετο χρόνο.

Ως εκ τούτου, ο κορυφαίος τενίστας καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της κυβέρνησης και να αποχωρήσει από τη χώρα, χωρίς να συμμετάσχει στο Australian Open.

One thought on “Απορρίφθηκε η έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς – Απελαύνεται από την Αυστραλία

  1. Mπραβο στις αρχες τις Αυστραλιας που δεν επετρεψαν να τους εμπαιζει ο καθε ανευθυνος και επικυνδινος τυπος . Ο τυπος
    ειναι υπουλος , δεν τον ενδιαφερει αν θα κολλησει τον οποιονδηποτε , τον ενδιαφερει να γινει το δικο του , λες και ειναι κανας σπουδαιος. Μια ρακετα κρατας ρε φιλε και πας πανω κατω . Ενταξει την παιζεις καλα , αλλα για παρτη σου . Δεν εφτιαξες κανα πυραυλο ουτε βρηκες κανα φαρμακο να σωσεις την ανθρωπιτητα. Παρτακια , ε παρτακια . Παρε το μπ@@λο τωρα και τραβα στα χωραφια σου να κουνας τη ρακετουλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook