Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα γνωστού ξενοδοχείου κατά του zarpanews.gr

απορρίφθηκαν-τα-ασφαλιστικά-μέτρα-γν-1300521

Εναντίον του zarpanews.gr κινήθηκε δικαστικά ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που το τελευταίο διάστημα απασχόλησε την ειδησεογραφία λόγω της απόλυσης εργαζόμενης.

Το ξενοδοχείο στράφηκε εναντίον των σωματείων που είχαν δημοσιοποιήσει το γεγονός αλλά και κατά του zarpanews.gr και του efsyn.gr για την δημοσίευση της ανακοίνωσης των Σωματείων!

Ζητούσε μάλιστα από το Δικαστήριο να διαταχθεί – ούτε λίγο ούτε πολύ- προληπτική λογοκρισία, απαγορεύοντας στο zarpanews.gr οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος του ξενοδοχείου στο μέλλον.

Το αίτημα του ξενοδοχείου για χορήγηση προσωρινής διαταγής συζητήθηκε χθες ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων και απορρίφθηκε.

Τα σωματεία

Από τη μεριά των σωματείων «πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από σωματεία φορείς και συλλόγους έξω από τα δικαστήρια , την ώρα που εκδικάζονταν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των σωματείων μας και Τύπου.» Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Επισιτισμού, «τα σωματεία μας δικαιώθηκαν και μέσω της δικαστικής οδού.

Δεκάδες συνδικαλιστές, φοιτητές και εργαζόμενοι έδωσαν δυναμικό παρών έξω από τα δικαστήρια φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία που επιχειρείται , έχοντας με το μέρος της όλο το νομικό οπλοστάσιο».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook