Απόψε οι μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Άρη για τα προκριματικά Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

απόψε-οι-μάχες-ολυμπιακού-παναθηναϊκ-1499390

«Πλούσιο» είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα το βράδυ της Πέμπτης, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη να ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση τους σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Στις 8 μ.μ. (COSMOTE SPORT 2 HD) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια στην Πράγα, με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση στα play-off του Κόνφερενς Λιγκ, την οποία ευελπιστεί να πάρει στον αγώνα της Λεωφόρου.

Την ίδια ώρα (8 μ.μ., Novasports Prime) και για την ίδια διοργάνωση, ο Άρης θα αναμετράται στο Τελ Αβίβ με την τοπική Μακάμπι και στοχεύει επίσης σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ως εξής:

Κουέστα – Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι, Καμάτσο/Ιτούρμπε και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκρέι.

Στις 10 μ.μ. (COSMOTE SPORT 1), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός, που στην αρχή της εβδομάδας ανακοίνωσε το νέο του προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν, θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα για την πρόκριση, καθώς και ανανεωμένη ψυχολογία για τη σεζόν που ξεκινά.

Συγκεκριμένα, μόλις τρεις προπονήσεις έκανε πριν από το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22:00, , LIVE SPORT24) για τον 3o προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Κάρλος Κορμπεράν στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου έδωσε έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι. Παραδέχθηκε πως ο χρόνος που είχε μπροστά του να δουλέψει ήταν λίγος, άρα τόνισε πως μεγάλη σημασία έχει το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα το κίνητρο της αντίδρασης μετά από το τελευταίο παιχνίδι.

Καθώς ο Κορμπεράν θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, η ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ερυθρόλευκους παραμένει άγνωστη. Πάντως, εκτός λίστας έμεινε το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook