Απονομή για τους 15 πρώτους αποφοίτους του μεταπτυχιακού “Βιοϊατρική Μηχανική” του Πολυτεχνείου Κρήτης | Photos

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, σε όμορφο και πανηγυρικό κλίμα, η τελετή ορκωμοσίας των 15 πρώτων αποφοίτων του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιοϊατρική Μηχανική.

Το διεθνές Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη Βιοϊατρική Μηχανική (Biomedical Engineering) συν-ίδρυσαν το 2020 (ΦΕΚ 1122/τ. Β’/02.04.2020) η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πολυτεχνείου Κρήτης, η Ιατρική Σχολή, το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Τμήμα Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Το ΔΠΜΣ στη Βιοϊατρική Μηχανική διεξάγεται στο σύνολό του αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και είναι, ανάλογα με την επιλογή κάθε υποψηφίου, επιπέδου 90 ή 120 πιστωτικών μονάδων και διάρκειας 15 ή 24 μηνών αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει τους αποφοίτους των ΑΕΙ (Ιατρικών, Πολυτεχνικών και Σχολών Θετικών Επιστημών) σε καινοτόμες τεχνολογίες υποστήριξης της ζωής και της υγείας, παρέχοντας ισχυρά εχέγγυα απασχόλησης στην έρευνα, στην βιομηχανία και στις νοσηλευτικές/διαγνωστικές μονάδες.

Την απονομή των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών πραγματοποίησαν ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης Γεώργιος Κοχιαδάκης και ο Διευθυντής του ΔΠΜΣ και Καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Μπάλας.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ…..BIOMEDICAL ENGINEERING….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ