Απολύμανση χώρων εργασίας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων

απολύμανση-χώρων-εργασίας-της-δ-ε-υ-α-χ-1028087

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού (Covid-19) και με σκοπό τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων προχώρησε σε απολύμανση όλων των χώρων που στεγάζονται οι υπηρεσίες της επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 11/04/2020 εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων υπό την εποπτεία προσωπικού της επιχείρησης, πραγματοποίησε εργασίες απολύμανσης μικροβιακού φορτίου εσωτερικών χώρων, τόσο στα γραφεία του κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές, όσο και στους χώρους εργασίας του Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου στη δεξαμενή του Αη Γιάννη αλλά και της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων, απ’ όπου και οι επισυναπτόμενες φωτογραφίες.

«Εφαρμόζουμε πλήρως τους κανόνες πρόληψης για τη διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων στην επιχείρηση όσων και των τυχόν επισκεπτών μας, με δεδομένο ότι η λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι συνεχής καθ’ όλο το 24ωρο, ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης, αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο» τόνισε η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη.

Εφόσον συνεχιστεί η εφαρμογή των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναμένεται να επαναληφθούν και οι αντίστοιχες εργασίες απολύμανσης όλων των χώρων εργασίας της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook