Απολογισμός και Ευχαριστίες από το Chania Big 3 volume 8

Το βράδυ της Κυριακής 8/9/2019 ολοκληρώθηκε το 8o Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ Chania Big 3.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου των Χανίων ήταν μεγάλη και φέτος. Πάνω από 100 άτομα αγωνίστηκαν, προσέφεραν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 300 κιλά τροφίμων, τα οποία διατέθηκαν ήδη στα Φιλόπτωχα Συσσίτια Σπλάντζιας Χανίων και στους Γιατρούς του Κόσμου.

Για την ιστορία, οι “Συνταξιούχοι” (Γιάννης Δασκαλάκης, Μανούσος Ρηγάκης, Γιάννης Μπασιάς, Χρήστος Μπόχτης) κατέλαβαν την πρώτη θέση του τουρνουά, καθώς επικράτησαν με 17-14 των “The Repeaters” (Μιχάλης Λεβάκης, Μιχάλης Λιονάκης, Μάριος Τσιχλάκης, Μανώλης Ανεζάκης) στο μεγάλο τελικό. Νικητής στο διαγωνισμό Τριπόντων ήταν ο Πέτρος Μίτροβιτς. Οι “Under Pressure” (Κωνσταντίνος Σγουράκης, Κωνσταντίνος Αρχολέων, Φραγκίσκος Παπαδάκης, Γιώργος Σικαβίτσας) κατέκτησαν τον τίτλο της πιο γενναιόδωρης ομάδας της διοργάνωσης, καθώς προσέφεραν 39 κιλά τροφίμων!

Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά, όλους όσους το παρακολούθησαν και πάνω από όλα, όσους προσέφεραν τρόφιμα για εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε την Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Χανίων, κα. Παναγιώτα
Καλοβρέχτη για την ανιδιοτελή παραχώρηση του προαύλιου χώρου και την υποδειγματική
φιλοξενία.

Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, που υποστήριξαν το Chania Big 3:
Computer Line, Minoan, MOBIAK, Σταύρος Σπορ, Σαμαριά, Studio Kosta Boda Illum
Χανίων, Πράξις Φροντιστήριo, Bodytec Chania, OptoNet Χατζηαθανασίου, Ζαχαροπλαστείο
Όνειρα Γλυκά, Έλλη καφέ μπαρ, Extreme Tuning Chania, Porto Lucciano Firenze, Topo 3D.
Δίχως τη σύμπραξή σας, το έργο μας θα ήταν σαφώς δυσκολότερο.

Ευχαριστούμε τους κωμικούς Άγγελο Σπηλιόπουλο και Γιάννη Ρούσσο (και τον «δικό μας»
Γιώργο Κουκουμπεδάκη!), που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και βοήθησαν να ολοκληρωθεί το τουρνουά με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Ευχαριστούμε τους Tσαρούχι Soundsystem, τους Γιατρούς του Κόσμου – συγκεκριμένα την κ. Μουλουδάκη και τον κ. Γαττά, το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ) και τους φίλους μας εθελοντές που πλαισίωσαν τις προσπάθειές μας. Αλέξη Βεζονιαράκη, Χαρά Μπατζέλη, Αγάπη Καρέλα, Χρήστο Κολομβάκη, Γιώργο Μαραθάκη, Δημήτρη Βιττωράκη, Σοφία Ρεξάκη, είστε οι MVPs του τουρνουά.

Τα λέμε στο 1ο, του χρόνου πια.

Σπύρος Αεράκης & Αντώνης Λυρώνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ