Αποκοιμήθηκε σε συνεδρίαση ο Πούτιν: Ο σωσίας και τα παράπονα για κόπωση

αποκοιμήθηκε-σε-συνεδρίαση-ο-πούτιν-ο-1521054

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φάνηκε να αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης. Το βίντεο δείχνει τον 69χρονο, να κοιμάται προφανώς κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κρατικού συμβουλίου για την ανάπτυξη του τουρισμού στη Ρωσία.

Αυτό ακολουθεί τους ισχυρισμούς ότι ο Πούτιν είχε «παραπονεθεί στους γιατρούς για κόπωση και δύσπνοια» στο ταξίδι του στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, όπου παρακολούθησε τους μεγάλους πολεμικούς αγώνες του Βοστόκ.

Πλάνα από τη συνεδρίαση του κρατικού συμβουλίου δείχνουν επίσης τους αξιωματούχους του Πούτιν να προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά καθώς άκουγαν τις ομιλίες.

Αλλά ο ένας μετά τον άλλο… πέφτουν στην αγκαλιά του Μορφέα στη σύνοδο στο νησί Russky κοντά στην πόλη Βλαδιβοστόκ, αφού ο Πούτιν τους έσυρε … σε επτά ζώνες ώρας για να παρευρεθούν.

Τα πλάνα με τον Πούτιν να αποκοιμιέται σε συνδυασμό με ισχυρισμούς ότι έχει παραπονεθεί για κόπωση και δύσπνοια στους γιατρούς, εγείρουν νέες αμφιβολίες για την υγεία του.

«Ακόμη και πριν από την πτήση για την Καμτσάτκα, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε επιδεινωμένα προβλήματα με τα νεφρά του, εμφανίστηκε πρήξιμο στο πρόσωπό του και εμφανίστηκαν ξεκάθαρα «σακούλες» κάτω από τα μάτια του», ανέφερε το κανάλι στο Telegram, General SVR.

Το κανάλι ισχυρίστηκε: «Παρά τη χρήση χαπιών, δεν υπήρξε σαφής βελτίωση. Κατά την άφιξή του στην Καμτσάτκα, ο Πούτιν παραπονέθηκε στους γιατρούς. Αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε ωστόσο να συμμετάσχει σε προσχεδιασμένες δραστηριότητες. Ένας σωσίας του Προέδρου είναι έτοιμος να βοηθήσει αν χρειαστεί».

Ερωτήσεις σχετικά με την υγεία του Πούτιν κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στη Ρωσία, με κάποιους να υποδηλώνουν ότι έχει καρκίνο ή Πάρκινσον και εξαφανίζεται τακτικά επί μέρες κάθε φορά εν μέσω ισχυρισμών ότι υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι φήμες απέκτησαν τέτοια ένταση που το Κρεμλίνο αναγκάστηκε να τις διαψεύσει, με τον εκπρόσωπο του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ να επιμένει ότι ο Ρώσος ηγέτης ήταν σε «άριστη υγεία» και οποιαδήποτε φήμη για το αντίθετο ήταν «πλήρη ανοησία».

Όμως, οι φήμες έχουν γίνει ισχυρότερες από τότε που ξεκίνησε τη βάρβαρη εισβολή του στην Ουκρανία, με τον ηγέτη να φαίνεται συχνά ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των άκρων του.

enikos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook