Αποκλειστικό: Τα Εμβόλια τα έφερε… ο Μίστερ Μπιν!

αποκλειστικό-τα-εμβόλια-τα-έφερε-ο-μί-1155663

Ήταν, υποστηρίζουν αρκετοί, η δυσκολότερη επιχείρηση στην ιστορία της χώρας. Η μεταφορά δύο κουτιών με ημιφορτηγό και κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς συμμετοχή του στρατού, drones, ελικοπτέρων, ΕΚΑΜ. Με 3 – 4.000 αστυνομικούς και χωρίς κινητοποίηση ούτε της Αντιτρομοκρατικής ούτε των ΟΥΚ (Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών).

Συνέβαλαν μια σειρά από υπηρεσίες και εδώ φάνηκε τι μπορεί να κάνει αυτή η κυβέρνηση. Και βέβαια της αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε κάποιους ρεπόρτερς, που με κίνδυνο τη ζωή τους τράβαγαν πλάνα από όλη τη διαδρομή, με το που πέρασε το βαν τα σύνορα.

Όταν έχεις μια κυβέρνηση που τη νοιάζει η ουσία και όχι το θέαμα, τα θέματα τακτοποιούνται γρήγορα, χωρίς ταρατατζούμ και με απόλυτη συνέπεια. Να τα λέμε αυτά και σε όσους δεν άρεσε ξυδάκι.

Αναφερόμαστε σε όσους, θέλοντας να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση, υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια θα έπρεπε να περάσουν όλες τις πόλεις και σε κάθε μία να αλλάζουν οδηγό. Και όταν έφταναν στην Αθήνα, να παραδώσει η Θάνου το φορτηγό στον Κεντέρη.

Αλλά και σε εκείνους που πίεζαν να εκτεθούν οι κούτες με τα εμβόλια σε λαϊκό προσκύνημα, στον περίβολο της Μητρόπολης Αθήνας και να γίνει λιτάνευση από τον Αρχιεπίσκοπο.

Και έτσι ξεσκεπάστηκε η επικοινωνιακή φούσκα με τα εμβόλια που έστησαν οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης από τον Νοέμβρη, με στόχο να σκεπάσουν, να εξαφανίσουν ουσιαστικά, όλα τα άλλα κρίσιμα ζητήματα (ΕΣΥ, ΜΕΘ, αύξηση κρουσμάτων και νεκρών, απαγόρευση διαδηλώσεων, ισοτιμία πανεπιστημιακών πτυχίων και πτυχίων κολεγίων, το επιτυχημένο έργο των ΜΑΤ κλπ.) στα οποία η κυβέρνηση έδωσε, παρά τις δυσκολίες, τον καλύτερο της εαυτό και πέτυχε σημαντικές λύσεις.

Ευτυχώς που η κυβέρνησή μας και οι επιτελείς της, που διοργάνωσαν με επιτυχία τη μεταφορά, είχαν αυτή τη φορά τα ΜΜΕ με το μέρος τους.

Και για να δει και ο κάθε κακοπροαίρετος τη διαφορά, διαβάστε και τι λέει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την προχειρότητα της γαλλικής κυβέρνησης:

Thomaïs Papaïoannou@ThomaisERT_RIK «Η 1η παρτίδα εμβολίων Pfizer/BioNTech έφτασε σε προάστιο Παρισιού, Σάββατο 8π.μ. Ελλάδας. Κανένας πολιτικός δεν ήταν παρών. Η παραλαβή έγινε από τον επικεφαλής του Φαρμακείου του Κράτους, Παρίσι. 19.500 δόσεις, θα συσκευαστούν για παράδοση σε 2 κέντρα ευγηρίας: στο Sevran & Dijon».

Γράφει ο Χρήστος Κάτσικας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook