Αποκλειστικό: Αυτή είναι η χειρόγραφη επιστολή που έγραψε ο Παρασκάκης στην οικογένεια της Σούζαν Ίτον, ένα μήνα μετά τη δολοφονία 

αποκλειστικό-αυτή-είναι-η-χειρόγραφη-1042633

Τον Αύγουστο του 2019, ένα μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία της Susan Eaton, ο Γιάννης Παρασκάκης έγραψε ένα γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπως σας παρουσιάζει το zarpanews.gr.

Απευθύνεται στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου αναφερόμενος στο «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του και ζητάει συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά, πως δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς μια μορφή ενέργειας είχε μπει μέσα του.

Το γράμμα προς την οικογένεια της Susan Eaton το έστειλε ο Γιάννης Παρασκάκης από τη φυλακή μαζί με άλλα γράμματα προς την οικογένεια του, στο πατρικό του στο Μάλεμε Χανίων αλλά οι γονείς του αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στην οικογένεια της Αμερικανίδας βιολόγου.

Αυτό είναι ολόκληρο το γράμμα που έγραψε ο 28χρονος:

Στο μεταξύ τη δική της συγγνώμη είπε και η μητέρα του δολοφόνου της Susan Eaton. Η Μαρία Παρασκάκη μίλησε για το βάρος που σηκώνει η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά στην Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία της Susan Eaton στο Ρέθυμνο με δύο δημοσιογράφους.

Μεταφρασμένη η δήλωση της μητέρας του Παρασκάκη: «Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγω προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου; »

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Παρασκακης κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Susan Eaton ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό (δείτε εδώ)

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

5 thoughts on “Αποκλειστικό: Αυτή είναι η χειρόγραφη επιστολή που έγραψε ο Παρασκάκης στην οικογένεια της Σούζαν Ίτον, ένα μήνα μετά τη δολοφονία 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook