Ξεκίνησε ο Μαραθώνιος στα Χανιά – Δείτε χάρτες με τους κλειστούς δρόμους για να μην ταλαιπωρηθείτε

ξεκίνησε-ο-μαραθώνιος-στα-χανιά-δείτ-1439577

Μπαράζ απαγορεύσεων στην κυκλοφορία των οχημάτων τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, αλλά και την Κυριακή από τις 7 το πρωί έως το απόγευμα σε δρόμους των Χανίων, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά ο 6ος Μαραθώνιος Κρήτης.

Με αφετηρία την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, οι δρομείς διατρέχουν την Κεντρική Οδό του Κολυμπαρίου κατευθύνονται προς τα Χανιά μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κισάμου – Χανίων, στρίβουν στον Ταυρωνίτη προς Βουκολιές, διασχίζουν το χωριό Βουκολιές, κατευθύνονται μετά την εκκλησία των Βουκολιών προς Νέο Χωριό, Νεριανά, Συρίλι, Μάλεμε, διατρέχουν την Παλαιά Εθνική Οδό Κισάμου – Χανίων, τον Κόμβο Κλαδισσού, τις Οδούς Κισσάμου, Σκαλίδη, Πειραιώς, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως, Πλατεία Κατεχάκη, Αρχολέων, Δασκαλογιάννη, Τσουδερών, Ποτιέ, Σήφακα, Καραολή & Δημητρίου, Χάληδων, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημ. Αγοράς), Ελ. Βενιζέλου και τερματίζουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ελ. Βενιζέλου.

Η μετάβαση των δρομέων στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι θα γίνει με λεωφορεία της διοργάνωσης που θα ξεκινήσουν από τον Κεντρικό Σταθμό ΚΤΕΛ Χανίων ώρα: 05:30.

Διαδρομή Μαραθωνίου

κάντε κλικ στην εικόνα

Με αφετηρία το Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ανδρ. Παπανδρέου, οι δρομείς διατρέχουν τις Οδούς Ανδρ. Παπανδρέου, Πλ. Ελευθερίας (Δικαστήρια), Ηρώων Πολυτεχνείου (με αντίθετη φορά) και αναστροφή, Πλ. Ελευθερίας (Δικαστήρια), Ι. Σφακιανάκη, Σολωμού, Μπότσαρη, Κισσάμου, Κόμβο Κλαδισσού, Γεωργακάκηδων, Σελίνου Μονής Γωνιάς, Κισσάμου, Σκαλίδη, Πειραιώς, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη, Ακτή Τομπάζη, Ακτή Ενώσεως, Πλατεία Κατεχάκη, Αρχολέοντος, Δασκαλογιάννη, Τσουδερών Σκρυδλώφ, Χάληδων, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημ. Αγοράς), Ελ. Βενιζέλου και τερματίζουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ελ. Βενιζέλου

Διαδρομή Αγώνα Δρόμου 10χλμ.

κάντε κλικ στην εικόνα

Με αφετηρία το Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ανδρ. Παπανδρέου, οι δρομείς διατρέχουν τις Οδούς Ανδρ. Παπανδρέου, Πλ. Ελευθερίας (Δικαστήρια), Ι. Σφακιανάκη, Σολωμού, Μπότσαρη, Μαργουνίου, Σκαλίδη, Πειραιώς, Ακτή Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη, Χάληδων, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημ. Αγοράς), Ελ. Βενιζέλου και τερματίζουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ελ. Βενιζέλου.

Διαδρομή Αγώνα Δρόμου 5χλμ.

κάντε κλικ στην εικόνα

Με αφετηρία το Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ανδρ. Παπανδρέου, οι δρομείς διατρέχουν τις Οδούς Ανδρ. Παπανδρέου, Πλουμιδάκη, Βαλαωρίτου, Σολωμού, Μπότσαρη, Μαργουνίου, Σκαλίδη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη,, Πλατεία Σοφ. Βενιζέλου (Δημ. Αγοράς), Ελ. Βενιζέλου και τερματίζουν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων από την πύλη της Οδού Ελ. Βενιζέλου.

Διαδρομή Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.

κάντε κλικ στην εικόνα

Δείτε το πρόγραμμα της Κυριακής για να υπολογίσετε πότε θα ανοίξουν οι δρόμοι σύμφωνα με τις απονομές

• Ώρα 07:00: Εκκίνηση Μαραθώνιου Δρόμου.

• Ώρα 08:00: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

• Ώρα 09:00: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.

•Ώρα 10:00: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.

• Ώρα 10:15: Απονομή νικητών Μαραθώνιου Δρόμου.

• Ώρα 10:20: Απονομή νικητών Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

• Ώρα 10:25: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Αγώνα Δρόμου 10

χλμ.

• Ώρα 10:30: Απονομή σε ΑΜΕΑ Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

• Ώρα 10:45: Απονομή νικητών Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.

• Ώρα 10:50: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Αγώνα Δρόμου 5

χλμ.

• Ώρα 10:55: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Σχολείων Αγώνα

Δρόμου 5 χλμ.

• Ώρα 11:00: Απονομή σε ΑΜΕΑ Αγώνα Δρόμου 5 χλμ.

•Ώρα 11:45: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.

• Ώρα 11:50: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Σχολείων Δρόμου 2,5

χλμ.

•Ώρα 13:10: Απονομή Μαζικότερης Ομαδικής Συμμετοχής Μαραθώνιου Δρόμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook