Αποκαθίστανται δρόμοι στην Νέα Κυδωνία από Δήμο Χανίων και ΔΕΥΑΧ – Αυτοψία Βάμβουκα

αποκαθίστανται-δρόμοι-στην-νέα-κυδων-857285

Εργασίες πλήρους αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Χανίων και η ΔΕΥΑΧ στην Δημοτική Ενότητα της Νέας Κυδωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες συνολικής αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα από σπασίματα, φθορές και τομές αποχέτευσης της ΔΕΥΑΧ από τη συμβολή της Παλιάς Εθνικής οδού (ύψος Αγ. Μαρίνας) και της οδού Βουκολέ, μέχρι και την οδό Πανοράματος (Πάνω Αγ. Μαρίνα), συνολικού μήκους 1400 μέτρων. Οι εργασίες αναμένεται να τελειώσουν την Παρασκευή (10/5).

Την Τετάρτη (8/5) το μεσημέρι πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για ζητήματα που αφορούν την Νέα Κυδωνία, Σταύρος Φιωτάκης, οι οποίοι έλαβαν γνώση των εργασιών και είδαν με ικανοποίηση την εξέλιξή τους. Το συγκεκριμένο σημείο εξάλλου, εξυπηρετεί τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τους επισκέπτες και οι εργασίες που πραγματοποιούνται θα διευκολύνουν και θα βελτιστοποιήσουν την προσβασιμότητα, αφού οι φθορές που υπήρχαν ήταν σημαντικές.

Σημειώνεται ότι στο επόμενο διάστημα (σε περίπου δύο εβδομάδες) έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο Χανίων και τη ΔΕΥΑΧ εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην Παλιά Εθνική Οδό Χανίων Κισάμου (στο ύψος της Αγίας Μαρίνας) συνολικού μήκους ενός χιλιομέτρου, καθώς επίσης και στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην πόλη των Χανίων.

Επιπλέον, από την Δευτέρα (13/5) ξεκινούν από τον Δήμο Χανίων εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στις οδούς Τζανακάκη και Αποκορώνου.

zarpanews.gr

One thought on “Αποκαθίστανται δρόμοι στην Νέα Κυδωνία από Δήμο Χανίων και ΔΕΥΑΧ – Αυτοψία Βάμβουκα

  1. Φιωτάκη, με την εξέδρα του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας τι γίνεται; Ακόμα τη σαμποτάρεις; Σε ξέρουμε πλέον. Ετοιμάσου για πολλές ψήφους βρε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook