Αποκαλυπτικό βίντεο: Η στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το μωρό της

αποκαλυπτικό-βίντεο-η-στιγμή-που-η-19χρ-922668

Τη συγκλονιστική στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό της στην αγκαλιά, για να το εγκαταλείψει, καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να κρατάει σφιχτά το βρέφος και να κατευθύνεται προς την πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως. Η 19χρονη χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερα λεπτά για να εγκαταλείψει το μωράκι της στην πιλοτή, 50 μέτρα μακριά από το σπίτι όπου διέμενε.

Στο βίντεο καταγράφεται και η στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της με άδεια αγκαλιά, αφού είχε παρατήσει το παιδί που έφερε στον κόσμο. Το συνταρακτικό οπτικό υλικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και ήταν αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη της μητέρας.

Τώρα, η 19χρονη εμφανίζεται μετανιωμένη και ζητάει να της επιστραφεί το παιδί. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή της, αναγκάστηκε να παρατήσει το παιδί, καθώς φοβήθηκε, «λόγω της απειρίας της», αφού, όπως είπε, «ούτε ο πατέρας του παιδιού δεν γνώριζε για την ύπαρξή του, καθώς είχαμε χωρίσει, ενώ βρισκόμουν σε ενδιαφέρουσα».

Επίσης, όπως υποστήριξε η 19χρονη, δεν είχε την οικονομική άνεση για να το μεγαλώσει. Η μητέρα του βρέφους διέμενε στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία μαζί με μια ηλικιωμένη, που την είχε υιοθετήσει όταν ήταν 2,5 ετών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook