Αποκάλυψη: Η «βίλα Φουρθιώτη» είναι κατασχεμένη και όμως η τραπεζα τον άφηνε!

Και τραπεζική διάσταση στο σκάνδαλο Φουρθιώτη!

Άνοιξε το καπάκι και πλέον οι αποκαλύψεις για την δράση του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και τις διασυνδέσεις του φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος.

Ο παρουσιαστής λοιπόν πόζαρε την πολυτελή βίλα στον Διόνυσο, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι δική του! Και όχι μόνο αυτό. Είχε εξασφαλίσει αστυνομική προστασία, ήταν απολύτως δημοσιοποιημένη η διαμονή του εκεί και λόγω των βομβιστικών ενεργειών, Με απλά λόγια, όλος ο κόσμος γνώριζε ότι ο Φουρθιώτης έμενε στην συγκεκριμένη βίλα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ακίνητο ανήκει στην Alpha Bank μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Και το ακίνητο περιήλθε στην κατοχή της μετά από πλειστηριασμό λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού και η κυβέρνηση επιβάλλει την απαγόρευση όλων των σχετικών «αναγκαστικών μέτρων», Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Καρούτζος στο Bankingnews.gr!

Εάν λοιπόν ισχύει η συγκεκριμένη αποκάλυψη, ο παρουσιαστής και κάποιοι εντός τράπεζας είχαν στήσει «μαγαζί» εις βάρος της τράπεζας! Και ενώ για τον Φουρθιώτη αυτή η ρεμούλα είναι το λιγότερο που θα πρέπει να τον απασχολεί πλέον, για την τράπεζα τίθεται θέμα απιστίας. Προφανώς, άπαξ και υπάρχει η έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα, και το συγκεκριμένο γεγονός θα διερευνηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη.

Για να δούμε πώς μπορεί ένας τύπος σαν τον Φουρθιώτη να βρίσκεται στο απυρόβλητο ακόμα και από τις τράπεζες, την ώρα που τίμιοι έλληνες επαγγελματίες βλέπουν τις περιουσίες τους να κατάσχονται λόγω χρεών…

newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ