Αποκάλυψη για τη 10χρονη Μαρκέλλα! Κάμερα ασφαλείας φωτίζει την απαγωγή και την εξαφάνιση

αποκάλυψη-για-τη-10χρονη-μαρκέλλα-κάμερ-1057078

Το κουβάρι στο παζλ της υπόθεσης θρίλερ ξετυλίγεται όλο και περισσότερο. Τι δείχνει το βίντεο με τη 10χρονη Μαρκέλλα. Τα δύο πρόσωπα που ψάχνει η αστυνομία. Οι καταθέσεις και η κατάσταση της υγείας της μικρής. Τι απαντάει σε όσους τον κατηγορούν ο βιολογικός της πατέρας.

Η 10χρονη Μαρκέλλα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε μια υπόθεση θρίλερ στη Θεσσαλονίκη. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της μικρής προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες έχουν στα χέρια τους, ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Σε αυτό, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, η 10χρονη Μαρκέλλα περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα. Μια γυναίκα που δεν είναι η μητέρα της. Ένα πρόσωπο που οι αστυνομικοί θεωρούν πως σχετίζεται με την υπόθεση. Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα. Τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις Αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δίνουν πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Η εξαφάνιση της μικρής Μαρκέλλας φαίνεται να κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά, που όμως πολύ σύντομα θα έρθουν στο φως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του σημείου, που η Μαρκέλλα έμεινε χωρίς τη θέλησή της, για σχεδόν 48 ώρες.

Αυτό το σημείο θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα των ερευνών και πιθανότατα θα κατευθύνει τις έρευνες προς ένα συγκεκριμένο σημείο, όσον αφορά τους δράστες. Για τους συγγενείς της 10χρονης πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι πως η Μαρκέλλα γλίτωσε, είναι καλά και πλέον απόλυτα ασφαλής.

Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. “Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε”.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. “Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά.”

“Το παιδί μου είναι κουρασμένο και εξαντλημένο. Δεν υπήρχαν όμως τραύματα στο σώμα της, ούτε σημάδια από χειροπέδες.” Τόσο η μητέρα που την είδε για λίγο, όσο και ο πατριός της 10χρονης, που ακόμα δεν την έχει δει από κοντά, κατέθεταν στην αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε. “Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε χθες.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

«Παρέπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της. Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».

Πηγή:  newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook