Αποκαλύψεις για το covid-πάρτι με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο Συγγρού: Τι δήλωσε η 24χρονη

αποκαλύψεις-για-το-covid-πάρτι-με-ποδοσφαι-1133633

Χαρτί – «πρόσκληση» για deluxe δωμάτιο φέρονται να είχαν λάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού

Νέα στοιχεία όσον αφορά στο κορονο – πάρτι σε ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Συγγρού εν μέσω lockdown, και με τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού (όπως επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ), ήρθαν στη δημοσιότητα και οι τελευταίοι φέρεται να έλαβαν χαρτί-πρόσκληση για deluxe δωμάτιο.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 24χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ισχυρίζεται ότι ένας κάτοικος Γλυφάδας ήταν εκείνος που διοργάνωσε το πάρτι κάνοντας κράτηση για τέσσερα δωμάτια και πως ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον 8ο όροφο που είναι κοινόχρηστος.

Όπως μετέδωσε το «Star» η 24χρονη είπε: «Ζήτησα από τον κύριο να μου στείλει όλα τα ονόματα που θα ερχόντουσαν στο ξενοδοχείο. Μου έστειλε 18 άτομα και τελικά ήρθαν 30 χωρίς να έχουμε ενημερωθεί. Είχαμε συμφωνήσει να είμαι παρούσα στον χώρο για να επιβλέπω για λόγους ασφαλείας και την τήρηση των μέτρων για τον covid. Τους ζήτησα να αποχωρήσουν και μου απάντησε ότι θα το ρυθμίσει.

Τους ζητούσα να χαμηλώσουν και την μουσική. Όταν είδα την αστυνομία ανησύχησα και φοβήθηκα, όταν είδα και τον διοργανωτή να μιλάει μαζί τους, θεώρησα ότι θα πάρει την ευθύνη. Δεν διοργάνωσα εγώ το πάρτι, λόγω θέματος υγείας που έχω και ανήκω σε ευπαθείς ομάδες και προσπαθώ να προστατεύομαι από τις συνθήκες covid. Δεν οργάνωσα εγώ την μάζωξη αλλά βρισκόμουν στο ξενοδοχείο λόγω της ιδιότητάς μου».

«Όσον αφορά στους παίκτες του Ολυμπιακού που ήταν παρόντες στο κορονο-πάρτι, φέρεται να πήραν ένα χαρτί ως… πρόσκληση που ουσιαστικά ήταν η κράτηση ενός deluxe δωματίου από 8 έως και 11 Νοεμβρίου», αναφέρει το ρεπορτάζ του «Star».

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο – φέρεται ως διοργανώτρια του πάρτι – με τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, να τονίζει ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως παρουσιάστηκαν. Η δίκη της αναβλήθηκε, όμως, λόγω απουσίας των μαρτύρων της δικογραφίας για τις 19 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως επενέβη τα ξημερώματα η Αστυνομία μετά από ανώνυμες καταγγελίες για πάρτι, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις. Σε βάρος της 24χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων προς αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού ( Άρθρο 285 ΠΚ), ενώ ήδη της έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. Στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι επιβλήθηκε μόνο διπλό διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook