Απόγνωση από Ελληνίδα ηθοποιό: Πώς θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί

απόγνωση-από-ελληνίδα-ηθοποιό-πώς-θα-ζ-896799

Την απόγνωση της για την επόμενη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που θεσπίστηκαν κατά της διασποράς του κορονοϊού, εξέφρασε η Ματθίδλη Μαγγίρα.

Η ηθοποιός και perfomer, μιλώντας στην κάμερα της εκπομής «Το Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, εξομολογήθηκε πως η ίδια είχε συμφωνήσει για δουλειά για τους καλοκαιρινούς μήνες όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα παντά.

«Είχα κλείσει δουλειά για το καλοκαίρι στο Άλσος, είχα κανονίσει τα πάντα, ήξερα ότι θα δουλεύω και ξαφνικά μας πήραν και μας είπαν ότι αυτό θα πάει για του χρόνου. Προετοιμάζεσαι ξαφνικά ότι έχεις δουλειά και ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς δουλειά. Άρα εμείς πώς θα δουλέψουμε; Πως θα ζήσουμε; Τα 800 ευρώ δεν μου τα έβαλαν και δεν ξέρω το γιατί! Δεν είπαν πως θα δώσουν σε όλους τους καλλιτέχνες ή μόνο αν είχες σύμβαση; Μα δεν πρόλαβα να υπογράψω σύμβαση η έρμη για το καλοκαίρι που είχα κλείσει τη δουλειά! Τι θα κάνω για να επιβιώσω;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακόμα και ο φυλακισμένος ξέρει πόσες μέρες έχει στη φυλακή. Βάζει τις τελίτσες και τις μετράει. Εδώ τώρα δεν ήξερε κανείς μας πόσες τελίτσες θα βάλει. Ένιωθα να είμαι παίκτρια ενός παγκόσμιου ριάλιτι όπου όλη η ανθρωπότητα είναι παίκτες! Και το βράδυ μάς δίνουν για διασκέδαση την αρένα, έτσι θα ονομαζόταν».

Αναφερόμενη στο MasterChef 4, η Ματθίλδη Μαγγίρα πρόδωσε πως ξεκίνησε να βλέπει τον φετινό κύκλο του αποκλειστικά και μόνο για τον καλό της φίλο, Διονύση Πρώιο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook