Αποφυλακίστηκαν και οι τελευταίοι για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά – Μετά τα μέτρα για τον κορονοϊό η μεγάλη δίκη

αποφυλακίστηκαν-και-οι-τελευταίοι-γι-1026876

Πριν λίγες ημέρες, αφέθηκε ελεύθερος και ο τελευταίος από τους κατηγορημένους για το κύκλωμα της κοκαΐνης, που έπειτα από μπαράζ συλλήψεων τον Δεκέμβριο του 2018, είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία (δείτε εδώ).

Οι αποφυλακίσεις όσων παρέμεναν κρατούμενοι μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες 4 ή 5 στον αριθμό πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, καθώς μετά και το κλείσιμο των δικαστηρίων ελέω κορονοϊού, ήταν αναμενόμενο ότι η προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα εκδίκαση της υπόθεσης δεν θα ήταν εφικτή, ενώ θα έχει πλέον συμπληρωθεί το ανώτατο χρονικό όριο της 18μηνης προφυλάκισης.

Οι πρόσφατες αποφυλακίσεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από την καταβολή των απαραιτήτων χρηματικών εγγυήσεων, ενώ για την έσχατη αποφυλάκιση των προηγούμενων ημερών δεν κατεβλήθη εγγύηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο κατηγορούμενος δεν είχε την οικονομική δυνατότητα, κάτι που έγινε δεκτό από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Σημειώνεται πως τους προηγουμένους μήνες και ανά διαστήματα, για διάφορους λόγους, αριθμός κατηγορουμένων είχε αποφυλακιστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί μετά την λήξη των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook