Απόφαση σοκ: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας

απόφαση-σοκ-ελεύθεροι-οι-αστυνομικοί-767708

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας (δείτε ΕΔΩ). Τα δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα με απαγόρευση εξόδου και εμφάνιση σε ΑΤ μια φορά το μήνα. Υπενθυμίζεται, ότι αμφότεροι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Υπήρξε έντονο φλερτ στο Θησείο από την κοπέλα. Εκείνη επιδίωξε τη γνωριμία μαζί μου και το έκανε αυτό μπροστά και στους άλλους αστυνομικούς που ήταν παρόντες». Αυτό ισχυρίστηκε ο 27χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ, που συνελήφθη μαζί με έναν 24χρονο για την υπόθεση.

Σε βάρος των δύο αστυνομικών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό από τον Εισαγγελέα, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι «όλα έγιναν συναινετικά». Κάμερες ασφαλείας από ξενοδοχείο της οδού Βερανζέρου έχουν καταγράψει την εικόνα της νεαρής με τους εμπλεκόμενους αρχικά σε καφετέρια κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα, στη συνέχεια την είσοδό του, αλλά και την έξοδο της 19χρονης στις 00:13 τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10).

«Ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω»

Η 19χρονη κοπέλα περιέγραψε ακριβώς τον χώρο των αποδυτηρίων όπου, σύμφωνα με τα όσα είπε, τη βίασαν διαδοχικά οι δύο άνδρες, ενώ υπάρχουν ίχνη που εντοπίστηκαν στο δωμάτιο από αιμορραγία. Ο γιατρός της 19χρονης που την εξέτασε, λίγες ώρες μετά το συμβάν, την προέτρεψε να προχωρήσει σε καταγγελία.

Σημεία από την κατάθεσή της, που καταγγέλλει δύο αστυνομικούς ότι τη βιάσαν μέσα στο Α.Τ. Ομόνοιας, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ. Η νεαρή κοπέλα ξεκινά την κατάθεσή της περιγράφοντας τη συναναστροφή που είχε με τους αστυνομικούς πριν καταλήξει να ζει τις φρικιαστικές στιγμές που έμελλε να ζήσει λίγο αργότερα.

Ο εφιάλτης της 19χρονης ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, όταν ««πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα», όπως περιγράφει η ίδια.

Και συνεχίζει την κατάθεσή της λέγοντας: «Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε. Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι».

Η ίδια αναφέρει ότι στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο «μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο (…) είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο (…) πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους». Και συμπλήρωσε ότι «ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

ieidiseis.gr

7 thoughts on “Απόφαση σοκ: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον βιασμό 19χρονης μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας

  1. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥς ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ελας ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗς ΕΝΟΧΗΣ(ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΔΗΛ.) ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟ τμημα ΤΗΣ ΘΕΙΑΣσασ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ? αι σιχτιρ κωλολεχρίτες

  2. Δεν έχω τι να πω. Πας με την θέληση σου σε κάποιο σημείο που σε πάνε άγνωστοι και μετά τρέμεις από το φόβο σου; Ας είχες φοβηθεί νωρίτερα.. ημαρτον πια με την/τον κάθε μία/ένα που θέλει να κερδίσει λεφτά θυσιάζοντας τα πάντα και βρωμιζοντας αξιοπρέπειες. Φτάνει. Αν αποδειχθεί το αντίθετο να μπει μέσα η μικρή αλλιώς να μπουν μέσα οι αστυνομικοί. Φτάνει πια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook