Απόδραση κρατουμένων από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων | Photos

απόδραση-κρατουμένων-από-το-αστυνομι-1373221

Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, απέδρασαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, πέντε ποινικοί κρατούμενοι από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, κόβοντας το κάγκελο του υπόγειου κρατητηρίου.

Οι κρατούμενοι, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Πακιστάν, βρίσκονταν στο Αστυνομικό μέγαρο από μεταγωγή από φυλακές της Αθήνας και αναμενόταν να μεταφερθούν στο κατάστημα κράτησης στην Αγιά, ωστόσο επειδή ήταν Σάββατο και οι γραμματείες των φυλακών είναι κλειστά, θα παρέμεναν στο Αστυνομικό Μέγαρο μέχρι και την Δευτέρα.

Οι κρατούμενοι είναι βαρυποινίτες και έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες, ληστείες και άλλα κακουργήματα.

Από το πρωί, σώματα ασφαλείας «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για οποιοδήποτε στοιχείο, ενώ ελέγχουν κάμερες κατοικιών και καταστημάτων.


zarpanews.gr

8 thoughts on “Απόδραση κρατουμένων από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων | Photos

  1. Μην μάθω πως ξηλώθηκε κανένας; ΕΔΕ μην ξεχάσετε να κάνετε… πολλές ΕΔΕ… Και μην πάει ο νους σας πως όσοι «άριστοι» είναι εκεί έχουν σχέση με την φάρα…

  2. Λογική δημοσίου , κλειστή η γραμματεία είστε για γέλια η δεν είστε , ειλικρινα τώρα! Πότε θα καταλάβουν εκεί πάνω ότι δημόσιο δε σημαίνει κλειστά , ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ!!

  3. Δηλαδή άμα μπούνε οι Τούρκοι Σαββατοκύριακο θα πάει ο στρατός να τους αντιμετωπίσει Δευτέρα…πόσο δημόσιος υπάλληλος πια…

  4. Αίσθημα ασφάλειας ολούθε με κυβέρνηση Μητσοτάκη… Αν δεν σε φάει ο κορωνοϊός ή οτιδήποτε άλλο (καθώς δύο χρόνια τώρα έχουν διαλύσει γενικά τη δημόσια υγεία με τις επιλογές τους), αν δεν πάρει φωτιά το σπίτι σου γιατί δεν έχεις για πετρέλαιο, αν δεν πεθάνεις από την πείνα λόγω ακρίβειας, μπορεί έστω να βρεθεί κάνας βαρυποινίτης δολοφόνος στο διάβα σου… Μα καλά ρε γαμώτο, είναι δυνατό? Τι ψηφίζατε το καλόκαιρι του ’19? Τόσο εύκολα φάγατε την άθλια προπαγάνδα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για να ανέβουν στην εξουσία οι «νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας», να ξεκινήσει το φαγοπότι για τους… λίγους και η καταστροφή για τους πολλούς? Όλες οι προηγούμενες καταστροφές και τα φαγοπότια με την δεξιά δεν σας ήταν αρκετές? Ξέρατε τι είναι, όμως τους ψηφίσατε και μας πήρατε στο λαιμό σας κι εμάς, μαζί με τους ίδιους σας τους εαυτούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook