Αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου από το Survivor

αποχώρησε-η-ασημίνα-ιγγλέζου-από-το-survivor-1170417

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αυτή που αποχώρησε από το Survivor 4.

Η αποχώρησή της ήρθε να επιβεβαιώσει τα spoilers, με την Ιγγλέζου να παίρνει αρκετά χαλαρά το αποτέλεσμα. Η Ιγγλέζου ήταν υποψήφια μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο, ωστόσο όπως αποδείχθηκε από τις ψήφους του κοινού, αυτή ήταν που έπρεπε να αποχωρήσει από το συμβούλιο. Δεν είχε μάλιστα να πει πολλά στο συμβούλιο, αναφέροντας πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε πως θέλει να κάνει μετά την αποχώρησή της, είναι να φάει λίγη σοκολάτα…

Survivor 4: Η υποτιμητική ατάκα του Τζέιμς για την Κόκκινη ομάδα

Λίγο πριν την αποχώρηση της Ιγγλέζου, δεν έλειψαν και πάλι οι αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή. Ο Τζέιμς ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα όταν ρωτήθηκε για τους τρεις υποψήφιους των Κόκκινων και ποιος συμφέρει την ομάδα του να αποχωρήσει.

«Οταν διάλεξε την ομάδα του ο Κοψιδάς ήταν σαν να ήταν σε μια στάση λεωφορείου, να μάζεψε τους τελευταίους που βρήκε μπροστά του και να τους έβαλε μέσα», είπε, προκαλώντας την -ψύχραιμη- αντίδραση του Κοψιδά, αλλά και του Τριαντάφυλλου που παρεξηγήθηκε από αυτό που άκουσε. Αυτή τη φορά ωστόσο η αντιπαράθεση ήταν πιο σύντομη και ήρεμη σε σχέση με όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες στα συμβούλια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook